Το ΤΕΛΕΙΟ σεξ χρειάζεται μονάχα αυτό το gadget… Θα αντισταθείς;
G-Sexy

Το ΤΕΛΕΙΟ σεξ χρειάζεται μονάχα αυτό το gadget… Θα αντισταθείς;

Κλείσε τα φώτα... και αύξησε την ερωτική σου διάθεση τώρα!

Εσύ... και το αντικείμενο του πόθου σου σε ένα δωμάτιο μόνο για εσάς... Δύο εραστές που θέλουν να ζήσουν αξέχαστες στιγμές με το σεξ να χρειάζεται μονάχα δύο πράγματα για να είναι τέλειο... Μια εκρηκτική χημεία και τη σωστή προστασία...


Για τη χημεία δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα... Την έχετε ή δεν την έχετε! Για την προστασία σας, όμως, φροντίζουν άλλοι για εσάς...


Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στην προφύλαξη που οφείλεις να λαμβάνεις σε ΚΑΘΕ ερωτική σου επαφή για να προστατεύεις τον εαυτό σου από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και φυσικά από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Η συμβουλή μας είναι να μην παρασυρθείς ΠΟΤΕ από το πάθος της στιγμής... Άλλωστε η μάρκα DUO έκανε τα προφυλακτικά το νέο παιχνιδιάρικο gadget μας!

Επειδή λοιπόν τα έξυπνα κορίτσια λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την υγεία τους και σέβονται τους κανόνες του ασφαλούς σεξ ψάξαμε, ενημερωθήκαμε και σου προτείνουμε την ανανεωμένη σειρά DUO, με την Ελλάδα να είναι η πρώτη χώρα στην οποία λανσάρεται η νέα εικόνα των προφυλακτικών της γνωστής εταιρείας, η οποία μάλιστα αποτελεί ελληνικό design!
Η πρώτη μεγάλη αλλαγή για το DUO βρίσκεται στην συσκευασία, για την οποία επιλέχθηκε το πιο sexy χρώμα της παλέτας, το μαύρο. Η δεύτερη αλλαγή αφορά στην έμφαση στο σχήμα του κύκλου, που παραπέμπει στο ίδιο το προφυλακτικό. Ως κυρίαρχο σχήμα, ο κύκλος απεικονίζεται και στους 10 διαφορετικούς τύπους της σειράς, με ζωηρά χρώματα και ιδιαίτερα σχέδια που παραπέμπουν στο κάθε είδος.

image1

Η τρίτη αλλαγή βρίσκεται στο λογότυπο, για το οποίο δημιουργήθηκε εξ αρχής μία νέα, αισθησιακή γραμματοσειρά που θυμίζει το σχήμα - και συγκεκριμένα 3 διαφορετικές όψεις - ενός προφυλακτικού με αφαιρετικό και μοντέρνο τρόπο, ενώ παράλληλα παραπέμπει σε αισθησιακές καμπύλες.

Κάνε την ερωτική σου εμπειρία ξεχωριστή, επιλέγοντας κάθε φορά και ένα διαφορετικό τύπο!

Ανακάλυψε τον τύπο DUO που σου ταιριάζει:

• Για εσένα που επιθυμείς προστασία, αλλά τη μεγαλύτερη απόλαυση μπορείς να επιλέξεις για τον σύντροφό σου το Extra thin. Αυτό το προφυλακτικό είναι τόσο λεπτό που σου επιτρέπει να αισθάνεσαι τη θερμότητα του συντρόφου σου. Ο χαρακτηρισμός που σου ταιριάζει: Unlimited Girl, αφού τίποτα πλέον δεν μπορεί να σε περιορίσει.


Πώς θα το αναγνωρίσεις; Λεπτός κόκκινος κύκλος! Λεπτός γιατί είναι extra thin και κόκκινος και γιατί σας επιτρέπει να διεγείρετε τις αισθήσεις σας, στο μέγιστο!

image2

• Για εσένα που δε θες να ξανακούσεις τον σύντροφό σου να παραπονιέται κατά την εφαρμογή του προφυλακτικού την επίμαχη στιγμή, πάρε από το ράφι το DUO Easy Fit. Το ειδικό του σχήμα με πιο πλατιά κεφαλή (65mm) επιτρέπει την εύκολη, άνετη και επιτυχημένη εφαρμογή του προφυλακτικού. Ο χαρακτηρισμός που σου ταιριάζει: “Ευέλικτο” κορίτσι, όπως ακριβώς και το DUO Easy Fit.

Πώς θα το αναγνωρίσεις; Κύκλος με «χαμόγελο». Εύκολη εφαρμογή που σε κάνει να νιώθεις άνετα και να... χαμογελάς!

image3

• Επιθυμείς πιο έντονο οργασμό σε κάθε επαφή; Το DUO G-Pleasure θα γίνει ο δικός σου τύπος. Το προφυλακτικό με κουκίδες και ραβδώσεις στην επιφάνεια χαρίζει εντονότερη διέγερση για τη γυναίκα.
Ο χαρακτηρισμός που σου ταιριάζει: “Φιλήδονο” κορίτσι, αφού έχεις αναγάγει το σεξ στην υπέρτατη ευχαρίστηση.

Πώς θα το αναγνωρίσεις; Ο κύκλος του DUO G - Pleasure είναι ροζ, με κουκίδες και ραβδώσεις περιμετρικά, όπως το σχήμα του προφυλακτικού. Το ροζ χρώμα, για τις γυναίκες μιας και εστιάζει στην εντονότερη απόλαυσή τους!

image4

Το σύνθημα για το φετινό καλοκαίρι είναι: Lights off – DUO On


*Βρες τα σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα καλλυντικών, φαρμακεία και περίπτερα.

Επιμέλεια άρθρου: Πέπη Τυλιγάδη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved