Μεγαλύτερη απόλαυση με 5 ερωτικές στάσεις που θα σου μείνουν αξέχαστες!
G-Sexy

Μεγαλύτερη απόλαυση με 5 ερωτικές στάσεις που θα σου μείνουν αξέχαστες!

Διάβασε το άρθρο με... ασφάλεια!

Όταν έχεις βρει τον τέλειο εραστή, την ιδανική τοποθεσία και τη διάθεση για πολλά παιχνίδια ετοιμάσου για την καλύτερη νύχτα της ζωής σου...
Πάρε μαζί τη φαντασία σου και το κατάλληλο προφυλακτικό DUO για κάθε στάση που θα επιλέξετε! Ναι, εμείς κάναμε έρευνα για σένα και σου αποκαλύπτουμε ποιο είδος προφυλακτικού ταιριάζει στις 5 πιο δημοφιλείς ερωτικές στάσεις.

Κλασικά ιεραποστολικά!
Σύμφωνα με τους ερευνητές οι γυναίκες έχουν τη μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση σε αυτή την παραδοσιακή στάση. Μπορεί να μην έχει τίποτα ενθουσιώδες ή να μη χρειάζεται ακροβατικές ικανότητες, αλλά η οικειότητα που προσφέρει αρκεί για την εγκεφαλική διέγερση της γυναίκας.

Το κατάλληλο προφυλακτικό: DUO Fruits Passion
Μπορείτε να προσθέσετε φαντασία στην πιο κλασική στάση; Ναι! Με γεύσεις φράουλα, μπανάνα και tutti fruti το προφυλακτικό Fruits Passion έχει σχεδιαστεί για να προσθέσει ένα νέο επίπεδο δημιουργικότητας και ασφάλειας.
Πώς θα το αναγνωρίσεις;
Γευστικό, ζουμερό, φρουτώδες, απεικονίζεται με τον πράσινο κύκλο του DUO Fruits Passion

image1

Γυναίκα από πάνω
Μία στάση που σου επιτρέπει να έχεις τον έλεγχο του οργασμού σου, καθορίζοντας εσύ τον ρυθμό και τη διείσδυση. Αγαπημένη στάση για τις γυναίκες καθώς οι έρευνες δείχνουν πως ενδείκνυται για δυνατούς οργασμούς.

Το κατάλληλο προφυλακτικό: DUO Ribbed
Το προφυλακτικό με ραβδώσεις έχει σχεδιαστεί για να κορυφώνει το πάθος χαρίζοντας απόλαυση και εντονότερη διέγερση.
Πώς θα το αναγνωρίσεις;
To DUO Ribbed έχει ραβδώσεις κατά μήκος του προφυλακτικού. Αναγνωρίστε το από τους πολλαπλούς πορτοκαλί ομόκεντρους.

image2

Στάση κουτάλι
Αν δεν επιθυμείς βαθιά διείσδυση αυτή η στάση είναι ιδανική για σένα. Επίσης είναι υπέροχη επιλογή για τα πρωινά «παιχνίδια» του κυριακάτικου πρωινού. Η απόλαυση που χαρίζει για τη γυναίκα σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο σύντροφός σου σε έχει διαρκώς αγκαλιά είναι ένας λόγος να ανήκει στις αγαπημένες σου.

Το κατάλληλο προφυλακτικό: DUO Tighter Fit
Παρέχει στενότερη εφαρμογή με ευθύγραμμο σχήμα κεφαλής, επιτρέποντας έτσι ελευθερία κινήσεων κατά τη σεξουαλική επαφή.
Πώς θα το αναγνωρίσεις;
Ο κλασικός κύκλος του προφυλακτικού και ένας μικρότερος κύκλος στο εσωτερικό του. Γιατί το Tighter Fit ενδείκνυται για πιο «στενή επαφή», και μεγαλύτερη απόλαυση.

image3

Η τεχνική μαξιλάρι
Πολλοί ειδικοί συμφωνούν πως το να προσθέσεις ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση σου σε διάφορες στάσεις που κάνετε σου χαρίζει μεγαλύτερη διέγερση και με αποτέλεσμα πιο συχνούς οργασμούς.


Το κατάλληλο προφυλακτικό: DUO Retarding
Το επιβραδυντικό προφυλακτικό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει επιπλέον ασφάλεια και απόλαυση μεγαλύτερης διάρκειας.
Πώς θα το αναγνωρίσεις; Ο κύκλος του DUO Retarding δείχνει ένα ρολόι με λεπτοδείκτες, σε σχήμα καρδιάς...για έρωτα μεγαλύτερης διάρκειας, σε χρώμα αισθησιακό όπως το μοβ!

image4

Doggie style
Χωρίς αμφιβολία είναι η αγαπημένη στάση όλων των αντρών γιατί ελέγχουν τη διείσδυση, τον ρυθμό και φυσικά απολαμβάνουν την καλύτερη θεά. Για περισσότερη απόλαυση μπορείς να κάνεις τη μέση σου «γέφυρα» για να αλλάξεις τη γωνία διείσδυσης.


Το κατάλληλο προφυλακτικό: DUO Tornado Passion
Σε σχήμα εμπνευσμένο από τον ανεμοστρόβιλο στην κεφαλή και με ραβδώσεις στη βάση χαρίζει μια μοναδική εμπειρία και μεγαλύτερη ευχαρίστηση και για τους δύο συντρόφους.
Πώς θα το αναγνωρίσεις;
Κόκκινος κύκλος με απεικόνιση της δίνης του ανεμοστρόβιλου, που παραπέμπει στο πραγματικό σχήμα του προφυλακτικού και αποτελείται από ραβδώσεις στο κάτω μέρος τους σχήμα ανεμοστρόβιλου στην κεφαλή.

image5

Το σύνθημα για το φετινό καλοκαίρι είναι: Lights off – DUO On
*Αναζήτησέ τα σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα καλλυντικών, φαρμακεία και περίπτερα.

Επιμέλεια άρθρου: Πέπη Τυλιγάδη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved