Εξευτέλισε μοντέλο με ροζ βίντεο και στέλνει σε συγγενείς  sex tapes της
G-Sexy

Εξευτέλισε μοντέλο με ροζ βίντεο και στέλνει σε συγγενείς sex tapes της

Εφιαλτικές στιγμές ζει μοντέλο επειδή ο πρώην  της την εκδικείται και την απειλεί με… ροζ βίντεο που έχει στην κατοχή του. 

Ο 32χρονος όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα αποφάσισε να εκδικηθεί το γνωστό μοντέλο επειδή τον χώρισε για τον διευθυντή του, στέλνοντας γυμνές φωτογραφίες της και sex tapes σε φίλους και συγγενείς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα videos αυτά περιελάμβαναν πονηρά παιχνίδια με sex toys, αλλά και φρούτα και υλικά ζαχαροπλαστικής.

Η 32χρονη, που είναι μοντέλο εσωρούχων και διατηρεί γνωστό κατάστημα με διεθνείς φίρμες εσωρούχων στα νότια προάστια της Αττικής, έπαθε σοκ όταν δέχθηκε επικριτικά σχόλια (και όχι μόνο) από το οικογενειακό περιβάλλον της, αλλά και όταν συνειδητοποίησε ότι στα προφίλ στο facebook των περισσότερων γνωστών της, ακόμη και των στενών συγγενών της, είχε ανέβει το «απαγορευμένο» υλικό.

Οι υποψίες της πανέμορφης ψηλής και ξανθιάς γυναίκας έπεσαν αμέσως σε έναν συνομήλικό της, χημικό, ο οποίος εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία και είχε μαζί του έναν θυελλώδη ερωτικό δεσμό τους τελευταίους μήνες. Ο σύντροφος του 32χρονου μοντέλου κινηματογραφούσε τις ερωτικές τους στιγμές, έχοντας πάντα τη συγκατάθεσή της.

Η σχέση τους πήρε ξαφνικά τέλος, όταν το μοντέλο-επιχειρηματίας γνώρισε τον διευθυντή του 32χρονου χημικού.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στους οποίους κατέφυγε η 32χρονη, εξιχνίασαν άμεσα την υπόθεση. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διάδοση ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μέσω διαδικτύου υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved