Μετά τη σέξι πόζα στο instagram η κόρη της Σταυροπούλου φωτογραφίζεται ολόγυμνη
G-Sexy

Μετά τη σέξι πόζα στο instagram η κόρη της Σταυροπούλου φωτογραφίζεται ολόγυμνη

Η Δανάη Μπάρκα, κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, πριν λίγο καιρό είχε προκαλέσει με τη σέξι φωτογραφία της στο Instagram, τώρα φωτογραφήθηκε ολόγυμνη!

Η 23χρονη κόρη της ηθοποιού ποζάρει τόπλες στο φωτογραφικό φακό και καλύπτει με τα χέρια της το γυμνό της στήθος για εβδομαδιαίο περιοδικό στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το AIDS... Στη φωτογραφία όπως θα δείτε είναι και ο καλός φίλος της Βίκυς, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης!

Να σας θυμίσουμε ότι η Βίκυ είχε πει όταν η κόρη της πόσταρε τη σέξι φωτογραφία στα social media: «Το παθαίνουν αυτό τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες και εκείνη πιστεύω πως θα το διαπιστώσει γρήγορα... Θα ξεπεράσει την τρέλα της νιότης και την αθωότητα την οποία και φέρει αυτή ηλικία, και θα θωρακιστεί», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός όταν η Δανάη δημοσίευσε στα social media μία ημίγυμνη φωτογραφία της, ενώ, όταν ξαναρωτήθηκε από δημοσιογράφο, δεν έκρυψε την ενόχλησή της, λέγοντας «δεν υπάρχει περίπτωση να αναπαράγω, επειδή δεν έχετε άλλα θέματα ενδεχομένως να παίξετε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved