Χρονοπούλου: "Εάν μου είχαν συμβεί όλα αυτά, θα βρισκόμουν στην καλύτερη των περιπτώσεων στο Δαφνί!"
G-Sexy

Χρονοπούλου: "Εάν μου είχαν συμβεί όλα αυτά, θα βρισκόμουν στην καλύτερη των περιπτώσεων στο Δαφνί!"

Το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της και αυτά τα μεγάλα πράσινα μάτια της ενέπνευσαν φίλους και συναδέλφους της από τον καλλιτεχνικό χώρο -και όχι μόνο- να της ανοίξουν την καρδιά τους, εν μέσω καφέ και κουβέντας, και να της διηγηθούν γαργαλιστικές ιστορίες της κρεβατοκάμαρας.

Μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα και για το πρώτο συγγραφικό εγχείρημά της, η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν είναι καθόλου «κίτρινο», καθώς προστατεύει τους ήρωες της, αλλά ούτε και ροζ, γιατί περιγράφει κάποιες ερωτικές στιγμές ζευγαριών.

«Γράφω για έναν πραγματικό κόσμο. Που μιλάει, που νιώθει, που αντιλαμβάνεται. Σταμάτησα στις 350 σελίδες. Θα μπορούσα άνετα να φτάσω και στις 1.000. Αυτοί οι άνθρωποι μου εμπιστεύτηκαν την αλήθεια τους, είχαν ανάγκη να την επικοινωνήσουν. Επίσης να διευκρινίσω πως το βιβλίο δεν είναι πορνό».

Τελικά οι άντρες είναι βιτσιόζοι ή οι γυναίκες άβουλες;


«Πιστεύω πως κάποιοι έχουν ξεφύγει τελείως ερωτικά και πως βαφτίζουν τα παράλογα «θέλω» τους... εμπειρία. Θεωρώ πως το «ασθενές» φύλο ζητάει από τον ερωτικό σύντροφο άλλα πράγματα απ’ ό,τι εκείνος πιστεύει ότι χρειαζόμαστε»


Είναι αυτοβιογραφικές οι ιστορίες;


«Ημουν πολύ άτυχη στη ζωή μου σε πολλά θέματα και για πολλά χρόνια, αλλά ευτυχώς είχα πλάι μου ανθρώπους ισορροπημένους και πνευματικά υγιείς»

Μα θα το παραδεχόσασταν;


«Εάν μου είχαν συμβεί όλα αυτά, θα βρισκόμουν στην καλύτερη των περιπτώσεων στο... Δαφνί!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved