Cicciolina: Ο γιος της, ο πρώην σύζυγος και τα δικαστήρια
G-Sexy

Cicciolina: Ο γιος της, ο πρώην σύζυγος και τα δικαστήρια

Η Cicciolina είναι πολύ περήφανη για τον γιο της, Ludwig Coons. 

«Είναι 23 ετών. Έχει σπουδάσει υποκριτική και είναι ηθοποιός» τόνισε στο People. Αν και η ίδια είναι ηθοποιός, δεν του δίνει επαγγελματικές συμβουλές. «Νομίζω πως είναι καλύτερο να αποφασίζει εκείνος για την καριέρα και τη ζωή του. Δεν θα ήθελα να τον κατευθύνω σε ένα δρόμο που εκείνος μπορεί και να μη θέλει να πάρει».

Είναι αρραβωνιασμένος με τη Soraya Roselli. Εκείνη είναι 20χρονη και δουλεύει ως μοντέλο. Τα δύο παιδιά συζούν, σε άλλο διαμέρισμα. «Έχουν την ιδιωτικότητά τους» λέει. Είναι κλασική Ιταλίδα μαμά, πολύ κοντά δηλαδή στα πρότυπα των Ελληνίδων. «Κάθε φορά που παίρνει τη μηχανή του, η καρδιά μου πάει να σπάσει από την αγωνία» λέει. «Mamma mia, φοβάμαι! Φοβάμαι πολύ, γιατί συμβαίνουν πολλά ατυχήματα».

Η ιδέα να μετακομίσει ο Ludwig στο Χόλιγουντ, όμως, κάθε άλλο παρά τη φοβίζει. «Δεν μπορώ να πάω στις ΗΠΑ» λέει και συνεχίζει: «Όταν πήρα το γιο μας από το διαμέρισμα του πρώην συζύγου μου στη Νέα Υόρκη, εκείνος με κατηγόρησε για απαγωγή. Το αμερικανικό δικαστήριο έβγαλε απόφαση που με καλούσε να επιστρέψω τον Ludwig αμέσως στις ΗΠΑ. Δεν το έκανα ποτέ, φυσικά».

Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι ανύπαρκτες πλέον. Η δικαστική διαμάχη έχει λήξει πλέον. Ο γιος μου επισκέπτεται δυο φορές τον χρόνο τον πατέρα του στην Νέα Υόρκη. Για περισσότερα από 20 χρόνια είχαμε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη και ξόδεψα πάρα πολλά χρήματα σε δικηγόρους» λέει και συνεχίζει αναφερομένη στον Koons: «Ενώ είναι εκατομμυριούχος, είναι πολύ τσιγκούνης. Αν και θα έπρεπε α πληρώνει μηνιαία διατροφή για τον Ludwig εντούτοις έχει δώσει πολύ λίγα χρήματα. Δεν έχουμε καμία επαφή. Είναι πολύ θυμωμένος μαζί μου, από τότε που πήρα το γιο μας από τη Νέα Υόρκη και επέστρεφα στη Ρώμη. Αλλά είναι ο γιος μου. Τον είχα στην κοιλιά μου, αυτός έδωσε μόνο το σπέρμα. Εγώ είμαι η μητέρα του. Και δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν δεν μου μιλάει. Η μεγάλη αγάπη που έτρεφα για εκείνον έχει τελειώσει καιρό ώρα. Για μένα είναι ένα τίποτε».

Μιλάμε για τα ποσά από τη συλλογή «Μade in Haven» και μου απαντά πως «εκείνος πήρε όλα τα χρήματα, εγώ δεν πήρα δεκάρα. Έγινε πλούσιος με τη συγκεκριμένη συλλογή. Από τον Κoons έχω πάρει ένα τεράστιο μηδέν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved