Είδαμε την Ελισάβετ του Survivor στις επαγγελματικές φωτογραφήσεις της και πάθαμε πλάκα!
G-Sexy

Είδαμε την Ελισάβετ του Survivor στις επαγγελματικές φωτογραφήσεις της και πάθαμε πλάκα!

Μας το λέει ο Σάκης Τανιμανίδης από την πρώτη στιγμή  του Survivor, για την Ελισάβετ των "Μαχητών" πως είναι μοντέλο και έχει περπατήσει σε πολλές πασαρέλες. 

Και η αλήθεια είναι πως ναι μεν το κορίτσι είναι εντυπωσιακό ακόμα και άβαφο, ταλαιπωρημένο και αχτένιστο, όπως το βλέπουμε στα επεισόδια του reality του ΣΚΑΙ, που γυρίζονται εδώ και 10 περίπου μέρες στον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν περιμέναμε τέτοια μεταμόρφωση.

Στις επαγγελματικές της φωτογραφήσεις στην πορεία των χρόνων - η Θεσσαλονικά κούκλα δουλεύει αρκετά χρόνια στο χώρο- η Ελισάβετ είναι πραγματικά αγνώριστη. Η εστεμμένη - ναι, ναι- από το Θεσσαλονίκη ξεκίνησε την καριέρα της εκεί, αλλά δοκίμασε την τύχη της και στα τοπικά καλλιστεία της Δυτικής Ελλάδας το 2012, όπου και πήρε την πρώτη θέση και τον τίτλο της χρονιάς.

Απο εκεί και πέρα δοκίμασε την τύχη της και στην Αθήνα και ανήκει στο δυναμικό του Ace Models ενώ έχει περάσει και από το Mega, ως μοντέλο. Οι επαγγελματικές της φωτογραφήσεις που ανακαλύψαμε στο προφίλ της στο Facebook πάντως....κολάζουν. Τις υπογράφουν γνωστοί φωτογράφοι, όπως ο Κυριάκος Κατσαρέας, ο Σίμος Τσιρώνης, ο Νίκος Σάχος, ο Μάκης Παναγιώτου, η Γιούλη Γεωργαντίδου και η Αγνή Μάρα. Απολαύστε τις...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved