Προσοχή! Αν δείτε αυτά τα σημάδια σε κάποιον, είναι σεξομανής!
G-Sexy

Προσοχή! Αν δείτε αυτά τα σημάδια σε κάποιον, είναι σεξομανής!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το 3-5% των ανθρώπων εμφανίζει συμπτώματα εθισμού στο σεξ και η τάση δείχνει ότι το φαινόμενο αυτό παρουσιάζεται ολοένα και συχνότερα στους νέους ανθρώπους, ενώ πριν και μερικά χρόνια αφορούσε κυρίως άτομα μεγαλύτερης ηλικίας - Δείτε ποια είναι τα συμπτώματα!!

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση The Journal of Sexual Medicine υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες συμπεριφοράς που αποτελούν πρώιμα σημάδια ενός ατόμου που πάσχει από “διαταραχή υπερσεξουαλικότητας” (ΔΥ).

Για τις ανάγκες της έρευνας, επιστήμονες εξέτασαν τις περιπτώσεις συνολικά 207 ατόμων που είχαν διαγνωστεί με ΔΥ και με επιστημονικό τρόπο αξιολόγησαν την υπερσεξουαλικότητα, την παρορμητικότητα, την συναισθηματική απελευθέρωση και το άγχος/στρες που παρουσίαζαν στην συμπεριφορά τους, παράγοντες που έχουν ταυτιστεί με την ροπή προς ΔΥ.

Τα συμπτώματα που διαπιστώθηκε ότι ισχύουν κατά κανόνα σε κάθε άτομο που έχει ΔΥ έδειξαν ότι ως ασθένεια, πρέπει να κατηγοριοποιηθεί ως πρόβλημα ψυχικής υγείας και όχι ως βιολογικό πρόβλημα.


Τα πρώιμα σημάδια ενός ατόμου που είναι εθισμένο στο σεξ είναι:

Διαρκής ανάγκη σεξουαλικής επαφής ή/και ενασχόλησης με το σεξ


Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved