Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η TV; Πραγματικές σκηνές πορνό σε γερμανικό reality! (φωτό)
G-Sexy

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η TV; Πραγματικές σκηνές πορνό σε γερμανικό reality! (φωτό)

Ας ελπίσουμε πως δεν θα ζήσουμε να δούμε τέτοια κατάντια για χάρη της τηλεθέασης! Γιατί στη Γερμανία είναι... μπροστά και έχουν δημιουργήσει reality με γυμνούς να περιφέρονται σε παραλία και φυσικά να κάνουν... σεξ! 

Στο RTL λοιπόν, προβάλλεται για τρίτη χρονιά το reality παιχνίδι -ο Θεός να το κάνει- «Adam sucht Eva» που στα ελληνικά σημαίνει «Ο Αδάμ ψάχνει την Εύα». Σε αυτό συμμετέχουν τριτοκλασάτοι celebrities της Γερμανικής σόουμπιζ οι οποίοι ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό.

Όλα συμβαίνουν σε ένα ερημικό νησί, με τους συμμετέχοντες να έχουν όσο χρόνο θέλουν στη διάθεσή τους για να εξερευνήσουν τόσο την προσωπικότητα όσο και το σώμα ο ένας του άλλου. Οι παίκτες κυκλοφορούν ολόγυμνοι, με την παραγωγή όχι μόνο να ενθαρρύνει τις σεξουαλικές περιπτύξεις ανάμεσά τους, αλλά και να τις προβάλλει κιόλας σύμφωνα με την Espresso.

Σε πρόσφατο επεισόδιο η 23χρονη τραγουδίστρια Μέλοντι Χαζέ και ο επαγγελματίας kite surfer Μάριους Χόπε απόλαυσαν μια βραδιά πάθους στο σπιτάκι του φάρου, η οποία καταγράφηκε από τις κάμερες, με τη Χαζέ να δηλώνει το επόμενο πρωί ότι «η βραδιά στον φάρο ήταν ενδιαφέρουσα». Εννοείται πως οι σκηνές προβλήθηκαν κανονικά ενώ το συγκεκριμένο reality σημειώνει τεράστια επιτυχία στη Γερμανική τηλεόραση. Δείτε παρακάτω το εν λόγω στιγμιότυπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved