Δείτε πού είναι σήμερα και τι κάνει ο αγαπημένος «Μπίλιας» των ‘80s
Back To the Future

Δείτε πού είναι σήμερα και τι κάνει ο αγαπημένος «Μπίλιας» των ‘80s

Η χρυσή εποχή των 80s με τις βιντεοκασέτες και ο ρόλος του «Μπίλια» στις ταινίες «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» θα μείνει για πάντα στην μνήμη του κοινού. 

Ο Στηβ Ντούζος μπορεί να μην ήταν ο γόης με το τέλειο κορμί, είχε όμως τη δική του γοητεία.

Ο 57χρονος Στηβ Ντούζος είναι ένας ευτυχής μπαμπάς μιας κόρης, της 15χρονης Αρτεμη, και ενός γιου, του 13χρονου Ανδρέα, που τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ από το σχολείο σε εξωσχολικές δραστηριότητες.

«Είμαι ντελιβεράς. Κάνω τα πιο πολλά δρομολόγια για τις υποχρεώσεις των παιδιών μου» λέει ο ηθοποιός σε καθημερινή εφημερίδα.

Οπως αποκαλύπτει, αν και τα παιδιά του θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τα βήματά του στην υποκριτική. «Η κόρη μου ασχολείται με τον εθελοντισμό και είναι το πρώτο ανήλικο που πήγε στο Χαμόγελο του Παιδιού προκειμένου να βοηθήσει. Τώρα επισκέπτεται και το "Ελπίδα", ενώ κατεβαίνει και στο λιμάνι του Πειραιά, όπου δουλεύει με τα παιδάκια των προσφύγων, κι αυτό είναι κάτι που τη γεμίζει. Ο Ανδρέας junior έχει πάρει την αγάπη του μπαμπά για τις μηχανές, αλλά ασχολείται με το ποδόσφαιρο και τις πολεμικές τέχνες. Με τις πολεμικές τέχνες ασχολήθηκε και η κόρη του, καθώς είναι οικογενειακώς φαν του Σταμάτη Μπιτάκου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved