Ο άγνωστος πρώτος γάμος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Back To the Future

Ο άγνωστος πρώτος γάμος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Μέχρι και την τεράστια επιτυχία του σήριαλ "Στο Παρά Πέντε" το 2005, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν κυρίως γνωστή για τις θεατρικές της δουλειές κι επιτυχίες. 

Και είχε πολύ μεγάλες θεατρικές επιτυχίες. Όχι όμως και τόσο πολλές συνεντεύξεις αφού τα περιοδικά συνήθως ασχολούνται με τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Κι όταν πια έγινε πασίγνωστη στο ευρύ κοινό με το "Στο Παρά 5" αυτό που όλοι γνώριζαν για εκείνη ήταν πως είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Ταξιάρχη Χάνο -με τον οποίο πια έχουν χωρίσει- και έχουν μια κόρη που λατρεύουν, την Μαρία Χάνου (που πια ακολουθεί τα βήματά τους).

Αυτό που δεν θυμήθηκε κανείς τότε είναι πως σε μια συνέντευξή της λίγα χρόνια νωρίτερα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε αποκαλύψει πως είχε υπάρξει ξανά παντρεμένη στο παρελθόν.

Γι' αυτό υπάρχουν τα αρχεία όμως για να μαθαίνουμε πράγματα που ή δεν προσέξαμε ή δεν θυμόμασταν. Ήταν το 2003 όταν η γνωστή ηθοποιός έδινε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα για το περιοδικό Down Town -της εποχής- ως η πρωταγωνίστρια που σαρώνει στην θεατρική παράσταση των Ρέππα-Παπαθανασίου "Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός".

"Τελειώνοντας το σχολείο δεν είχα καμία φιλοδοξία για την επαγγελματική μου σταδιοδρομία. Η μάνα μου είχε κάνει τις κινήσεις της και με περίμεναν δύο θέσεις, μια σε μια τράπεζα και μια στην Εφορία. Εγώ, από την άλλη, το μόνο που γνώριζα ήταν οτι δεν ήθελα να πάω στο Δημόσιο. Και μόνο στην ιδέα της μονιμότητας έφευγα μακριά. Ήξερα τι δεν ήθελα, δεν γνώριζα όμως τι ήθελα. Γράφτηκα σε σχολή δαχτυλογράφων και μετά άρχισα να δουλεύω σε δικηγορικό γραφείο. Δούλεψα σε μια ασφαλιστική εταιρία, παντρεύτηκα, άνοιξα σπίτι, μέχρι που κάποια στιγμή, στα 23 είπα δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο να ζω έτσι. Χωρίζω." είχε πει τότε και συνέχισε μιλώντας για τον πρώτο, άγνωστο, γάμο της:

"Νομίζω οτι στη ζωή μου τα πράγματα πάνε μόνα τους. Είχα μια σχέση από 12 χρονών και έπειτα από οκτώ χρόνια αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Ήταν λογικό στα 20 να παντρευτώ. Στα 23 αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι αυτή η κατάσταση όδευε σε αδιέξοδο και λέω, τι, αυτή θα είναι η ζωή μου από εδώ και πέρα; Το πρωί θα δουλεύω και το βράδυ θα βρίσκομαι στο σπίτι; Και έτσι αποφάσισα να αναποδογυρίσω τη ζωή μου."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved