Έρρικα Μπρόγιερ: «Έτσι χώρισα με τον Βουτσά»
Back To the Future

Έρρικα Μπρόγιερ: «Έτσι χώρισα με τον Βουτσά»

Η Έρρικα Μπρόγιερ αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους χώρισε με τον Κώστα Βουτσά.

- Τον ζηλέψατε;
«Κι εκείνος κι εγώ και οι δυο. Εκείνος αποφάσισε να ανοίξει περισσότερο την οικογένεια, να κάνει κι άλλα κορίτσια, όλο κορίτσια, ευτυχώς , τώρα έκανε κι ένα αγόρι, θα αφήσει και το όνομα το Βουτσέικο. Είναι καλός πατέρας. Τη Σάντρα, όταν ήταν μωρό, την άλλαζε, συμμετείχε στην καθημερινή της φροντίδα. Τη νύχτα σηκωνόταν και την τάιζε, έτρωγε και το φαϊ της. Ότι δεν έτρωγε η Σάντρα το έτρωγε εκείνος. Την τάιζε τόσο γρήγορα , που απόρησα και είπα να πάω να δω τι κάνει»

- Τι έκανε;
«Τον είδα που της έδινε μια κουταλιά και την άλλη την έτρωγε εκείνος, αυτά του Κώστα τα χαριτωμένα»

- Σας ενδιέφερε ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα των σχέσεων του, σας ένοιαζε ποιος άνθρωπος θα ήταν δίπλα του αν τον συντροφεύει;
«Με την Θεανώ ήταν πολλά χρόνια, όταν χώρισε, ξαναπαντρεύτηκε μια κοπέλα που έμεινε λίγο καιρό μαζί της. Η Θεανώ κι εγώ είμαστε αυτές που κράτησε πιο πολύ ο γάμος. Αν γνωριζόμασταν αργότερα, μεγάλοι κι όχι τόσο μικροί σε ηλικία, με τον Κώστα ίσως να μην χωρίζαμε. Είχαμε την καριέρα μας, τους θαυμαστές μας, τις ώρες που τρέχαμε ο ένας εδώ και ο άλλος εκεί και δεν συναντιόμασταν, κι έτσι κάπου άρχισε να φθείρεται και να διαλύεται η σχέση μας. Εκείνος έφευγε το πρωί για το γύρισμα, έκανε τόσες πολλές ωραίες ελληνικές ταινίες, εγώ έφευγα για πρόβα. Ο Κώστας γύριζε, έτρωγε και κοιμόταν για να πάει στο θέατρο, μετά το θέατρο που δούλευα κι εγώ έφευγα και πήγαινα στο νυχτερινό κέντρο και συνέχιζα να δουλεύω, γιατί τότε δεν παίρναμε πολλά χρήματα. Δουλεύαμε πάρα πολύ και οι δυο. Χωρίσαμε ωραία, χωρίς φωνές και καβγάδες» αποκάλυψε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved