Οι Ελληνίδες που έπεσαν θύματα σωματικής και ψυχολογικής βίας
Back To the Future

Οι Ελληνίδες που έπεσαν θύματα σωματικής και ψυχολογικής βίας

Αυτές είναι οι Ελληνίδες που είχαν το σθένος να παραδεχτούν δημόσια τις δύσκολες στιγμές που βιώσαν, όταν έπεσαν θύματα σωματικής και ψυχολογικής βίας από τους συντρόφους τους.

Μάρω Λύτρα
«Όλα τα έχω περάσει. Και από σχέση που είχε ξύλο και από σχέση που είχε άσχημο λεξιλόγιο. Είναι δύσκο¬λο, το ξέρω. Απλά πιστεύω ότι όλες αυτές οι γυναίκες που το βιώνουν, δεν πρέπει να μείνουν έτσι» είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια χωρίς να θέλει να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες

Τάμτα
«Είχα πέσει στο παρελθόν θύμα ψυχολογικής βίας μέσα στη σχέση μου. Έχω νιώσει το φόβο να θέλω να ξεφύγω από μια κατάσταση και να μην μπορώ. Καταλάβαινα ότι αυτή η σχέση δε μου ταίριαζε, ότι ήταν λάθος, αλλά επειδή ήμουν αρκετά μικρή χρειάστηκε να περάσει χρόνος ώστε να τα βρω με τον εαυτό μου και να συνειδητοποιήσω τι μου συνέβαινε. Μόλις το κατάλαβα, πάτησα γερά στα πόδια μου και πήρα τα μέτρα που χρειαζόταν να πάρω» είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Γεωργιανής καταγωγής τραγουδίστρια.

Κατερίνα Στανίση
«Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο . Τόσο πολύ που να έρχομαι σε αφασία και να μου ρίχνουν ορό για να συνέλθω», εξομολογήθηκε πριν μερικά χρόνια η Κατερίνα Στανίση μιλώντας για μια άκρως «τοξική» σχέση που τη σημάδεψε και πρόσθεσε: «Φοβόμουν. Οι άλλοι γύρω μου, μου είχαν δημιουργήσει τον φόβο ότι θα με μαχαιρώσει. Είχα σημάδια όταν τραγουδούσα. Ήξερε όλη η νύχτα τι ζωή περνούσα, αφού πήγαινα σημαδεμένη και πρησμένη. Προσπαθούσα να κάνω κάποια... καμουφλάζ για να μη φαίνεται ότι έχω δεχτεί βία. Σκέψου ότι μου λείπουν και μαλλιά, γιατί μου τα έχουν ξεριζώσει. Φοβόμουν να το πω και στους πιο κοντινούς μου ανθρώπους, αλλά ούτε και στους συναδέλφους μου, διότι δεν ήθελα να χαλάσει αυτό που είχα χτίσει, την καριέρα μου. Δεν ήθελα να ξέρει κανείς τι περνώ και να δίνω δικαιώματα. Ο κύριος λόγος ήταν ο φόβος για όλο αυτό».

Άντζελα Δημητρίου
«Υπήρξε άντρας που με κακοποίησε, αλλά το μετάνιωσε πολύ πικρά! Τον «χτύπησα» με τα λόγια μου και νομίζω ότι τον πόνεσα πολύ! Και εννοείται ότι δεν έμεινα εκεί! Πήγα στην αστυνομία, υπέβαλα μήνυση, άσχετα αν μετά την απέσυρα. Δεν με είδε ποτέ ξανά από τότε» εξομολογήθηκε η λαϊκή τραγουδίστρια προσθέτοντας «Ο άντρας που σηκώνει χέρι σε μία γυναίκα δεν είναι άντρας».

Δέσποινα Μοιραράκη
«Με τον πρώτο μου σύζυγο έζησα την βία, τον ανταγωνισμό και την ταπείνωση σε μία σχέση. Επειδή πέρασα πολλά, υπάρχει ένας τραυματισμός που έχει επουλωθεί. Αν το ανοίξεις, όμως, πάλι τότε θα είναι πολύ δύσκολο να ξανακλείσει...», έχει αποκαλύψει παλαιότερα η γνωστή επιχειρηματίας.

Άννα Βίσση
«Σε μία από σχέσεις ένιωσα τον τρόμο. Κατέληξε να είναι επικίνδυνη για τη σωματική και την ψυχική μου ακεραιότητα. Από ένα σημείο και μετά παρέμενα καταστρώνοντας το σχέδιο απόδρασης, πως θα καταφέρω να αποδιώξω το φόβο και να φύγω. Είχα φτάσει σ' εκείνο το σημείο που δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Ούτως ή άλλως η «αλλοτρίωση» αυτή συμβαίνει και όταν σε μια σχέση το «θέλω να είμαι εδώ» το αντικαθιστά το «δεν μπορώ να φύγω». Μου έχει συμβεί δύο με τρεις φορές», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια προκαλώντας αίσθηση.

Νάταλι Θάνου

«Οι γυναίκες αισθανόμαστε ντροπή, όταν είμαστε κακοποιημένες. Δεν μπορούμε να το πούμε ούτε στους γονείς μας» έχει δηλώσει σε συνέντευξη της το μοντέλο παραδεχόμενη πως έζησε τη βία μέσα σε μια παλαιότερη σχέση της. Συμπλήρωσε πως είναι κάτι που κάθε γυναίκα πρέπει να πολεμήσει μόνη της και να νικήσει, ενώ η ίδια ζήτησε βοήθεια από τους δικούς της ανθρώπους.
Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved