Νίκος Μαστοράκης: Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη γνωριμία του με τον Πέτρο Φυσσούν
Back To the Future

Νίκος Μαστοράκης: Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη γνωριμία του με τον Πέτρο Φυσσούν

Με μια συγκλονιστική περιγραφή ο Νίκος Μαστοράκης μέσω social media αποκάλυψε τη πρώτη του γνωριμία με τον Πέτρος Φυσσούν, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή αργά το μεσημέρι της Δευτέρας σε ηλικία 83 ετών.

«Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ
Λίγοι τον πρωτογνώρισαν, με το ίδιο δέος που ένιωσα εγώ όταν στάθηκα πλάι του για πρώτη φορά. Ένα υπόγειο ραδιοφωνικό στούντιο, και ο Νίκος Νικολαρέας (Συνεργάτης Χωρίς Όνομα) έκανε ένα θεατρικό, δράμα της Μ. Εβδομάδος. Πιτσιρικάς-ψώνιο εγώ, μπορεί να μην ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά την ευκαιρία να σταθώ μπροστά στο μικρόφωνο δεν την έχανα. Ο Φυσσούν, με τις οξείες γωνίες και τα σκληρά βαθουλώματα, άνοιξε το στόμα του και είπε, μ’ εκείνη τη βελούδινη φωνή, τον μονόλογο του Ιησού. Μου έπεσαν οι ασφάλειες και δεν κατάφερα παρά να ψελλίσω τα δικά μου λόγια. Περίμενα να μου βάλουν τις φωνές, αλλά ο Πέτρος ακούμπησε το χέρι του πατρικά στο κεφάλι μου και είπε: “Άφες αυτόν, Πάτερ... Ου γαρ οίδε...” Γελάσαμε με το αστείο, όταν άκουσα έναν από τους ηχολήπτες να λέει “Γιατί ρε γαλανέ, επειδή είπε ο Φυσσούν για γαρίδες;”
Γεμάτος ταλέντο, ο ήπιος αυτός ηθοποιός, με κάθε άλλο παρά ελληνική μανιέρα υπερβολής, έκανε σήμερα τη ντόπια τέχνη πιο φτωχή με την αναχώρηση του., έγραψε ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved