Nomads: Ο Μάνος Πίντζης πριν από 19 ολόκληρα χρόνια! Δείτε πώς ήταν!
Back To the Future

Nomads: Ο Μάνος Πίντζης πριν από 19 ολόκληρα χρόνια! Δείτε πώς ήταν!

Ο Μάνος Πίντζης από την αρχή της συμμετοχής του στο Nomads, -του οποίου αποτελεί παρελθόν ύστερα από δική του απόφαση- απέδειξε πως ξεχωρίζει ως προσωπικότητα. 

Διαλογιστής και άνθρωπος που λειτουργεί με το συναίσθημα, ο ηθοποιός και ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων, δεν έκρυψε την ενόχλησή του, ή πιο σωστά, την πικρία του για την απόφαση των παικτών της ομάδας Φωτιά να τον "χαρίσουν" στην ομάδα των Ωκεανών. Και εκεί όμως δεν έκλεισε το στόμα του αλλά αντιθέτως εξέφραζε την άποψή του όταν κάτι το ενοχλούσε. Η μόνη φορά που αποφάσισε να σιωπήσει ήταν πριν από λίγες ημέρες, όταν χωρίς να πει τον λόγο, ανακοίνωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως δεν επρόκειτο να μονομαχήσει με τον φίλο του, τον Λευτέρη, παραχωρώντας σε εκείνον τη θέση του μέσα στο παιχνίδι χωρίς κανέναν αγώνα.

Ο Μάνος λοιπόν, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό για τους ρόλους που αναλάμβανε ως ηθοποιός στην ελληνική τηλεόραση. Μία από τις επιτυχημένες παρουσίες του μάλιστα ήταν στο πολύ επιτυχημένο σίριαλ ‘Κωνσταντίνου κι Ελένης’. Εκεί είχε κλέψει τις εντυπώσεις όπως φυσικά και αργότερα με τους θεατρικούς ρόλους που είχε αναλάβει. Τότε βέβαια ήταν πολύ πολύ διαφορετικός από ό,τι σήμερα. Κοντό σκούρο μαλλί και styling που σίγουρα δεν είχε καμία σχέση με το σημερινό στυλ που υιοθετεί. Δείτε τον παρακάτω στις φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved