Back To the Future

27 χρόνια μετά: Αυτός είναι ο λόγος που ο Κέβιν έμεινε... Μόνος Στο Σπίτι

Gossip-tv Team

Η ταινία “Μόνος Στο Σπίτι” είναι μία από τις πιο αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες από το 1990.

Δεν υπάρχουν Χριστούγεννα που να μην την δούμε ξανά και ξανά και έως σήμερα 2017 εξακολουθούμε να την απολαμβάνουμε, όμως υπάρχει μία σκηνή που ελάχιστοι έχουν προσέξει. Ποια είναι λοιπόν αυτή;
Ο 8χρονος Κέβιν Μακάλιστερ, τον οποίο υποδύθηκε ο Macaulay Culkin, δεν ακολούθησε την οικογένειά του στις διακοπές στο Παρίσι και αντιμετώπισε τους διαρρήκτες που προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι τους.

Μετά από μία διακοπή ρεύματος, η οικογένεια κοιμήθηκε παραπάνω και μέσα στη βιασύνη της ξέχασε τον μικρό. Όμως υπάρχει μία σκηνή που έχει γίνει θέμα συζήτησης στο Reddit, μετά από καβγά του 8χρονου για την πίτσα, όταν στο τραπέζι χύνονται διάφορα, γάλατα και αναψυκτικά, ο πατέρας καθαρίζει με μια στοίβα χαρτοπετσέτες και πετάει μαζί τους στα σκουπίδια και… το εισιτήριο του παιδιού του!
Η σκηνή είναι γρήγορη και ελάχιστοι την έχουν παρατηρήσει ακόμα και μετά από 27 χρόνια, αφού δεν μπορείς να την παρατηρήσεις εύκολα. Οι χρήστες λοιπόν του Reddit υποστηρίζουν πως ο μπαμπάς Μακάλιστερ προέβη σ’ αυτή την κίνηση επίτηδες και ο μικρός έτσι έμεινε μόνος στο σπίτι.
Η εν λόγω σκηνή είναι στο 1:07 του βίντεο, δείτε την επίμαχη σκηνη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved