MasterChef: Θυμάστε τη Γωγώ Κωστάκη; Πέντε χρόνια μετά ζει εκτός Ελλάδας και έχει αλλάξει ζωή!
Back To the Future

MasterChef: Θυμάστε τη Γωγώ Κωστάκη; Πέντε χρόνια μετά ζει εκτός Ελλάδας και έχει αλλάξει ζωή!

Η Γωγώ Κωστάκη είχε αφήσει την προσωπική της σφραγίδα στο MasterChef που είχε προβληθεί το 2018 με νικητή τον Τιμολέοντα Διαμαντή. 

Από τότε έχουν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια και η όμορφη ξανθιά σεφ φαίνεται πως έχει βρει τον δρόμο της επαγγελματικά.

Φυσικά συνεχίζει να βρίσκεται σε μία κουζίνα και να δημιουργεί όμως έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια την Ελλάδα και ζει στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα έχει εγκατασταθεί στην όμορφη Αυστρία, στο ορεινό χωριό Lech που φημίζεται για το χιονοδρομικό κέντρο του. Βρίσκεται στην περιοχή Bludenz στο δυτικότερο αυστριακό κρατίδιο Vorarlberg, στις όχθες του ποταμού Lech και φυσικά τα υπέροχα τοπία που συναντά κανείς εκεί είναι πραγματικά μοναδικά.

Σε ηρεμούν, σε φέρνουν κοντά στη φύση και σου χαρίζουν ενέργεια. Έχοντας πλέον αποκτήσει μία νέα ζωή, η Γωγώ απολαμβάνει την καθημερινότητά της χωρίς κανένα άγχος, μακριά από πιεστικούς διαγωνισμούς μαγειρικής και την ένταση μιας μεγαλούπολης.

Από τις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους η Γωγώ, αφήνει να φανεί η ηρεμία της και η ικανοποίησή της για τη ζωή που ζει.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved