To κοριτσάκι της φωτογραφίας σήμερα είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της χώρας μας
Back To the Future

To κοριτσάκι της φωτογραφίας σήμερα είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της χώρας μας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε με το όνειρο να γίνει μία καλή τραγουδίστρια. Και κατάφερε να κατακτήσει όχι μόνο αυτό το όνειρο και πολλά ακόμα που δεν είχε φανταστεί μικρή. 

Όπως αναφέρει το wikipedia, όταν ήταν 7 ετών, άρχισε να μαθαίνει πιάνο, μπαλέτο και παραδοσιακούς χορούς. Οι πρώτες μουσικές εμπειρίες της ήταν με την ελληνική μουσική, στο ελληνικό της σχολείο. Σε ηλικία 13 ετών, άρχισε να προετοιμάζεται για να ασχοληθεί με το τραγούδι. Δημιούργησε και την πρώτη της μπάντα με το όνομα «Soul Funkomatic» μαζί με άλλα τρία παιδιά από τη Λατινική Αμερική.

241800863_4235683069871878_2740542454020158734_n.jpg

Το συγκρότημα έπαιζε μόνο χιπ χοπ και μάζευε χρήματα για την ηχογράφηση τραγουδιών. Δύο χρόνια αργότερα, όταν το κοριτσάκι της φωτογραφίας ήταν 16 ετών πλέον, η μπάντα διαλύθηκε και εκείνη δέχτηκε διάφορες προτάσεις, αλλά η μητέρα της ισχυριζόταν πως ήταν πολύ μικρή για να φύγει από το σπίτι.

Παρά τους περιορισμούς πάντως, όχι μόνο ακολούθησε τον δρόμο που της έλεγε η καρδιά της αλλά γρήγορα έγινε και ένα πολύ μεγάλο αστέρι της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας που συνεχίζει να λάμπει μέσα από τις επιτυχίες της.

Μήπως καταλάβατε για ποια πρόκειται; Αν κοιτάξετε καλά τη φωτογραφία του κοριτσιού θα διαπιστώσετε πως δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε. Είναι η Έλενα Παπαρίζου που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σουηδία όμως στο αίμα της κυλάει αίμα ελληνικό και όπως γνωρίζουμε όλοι είναι βέρα Ελληνίδα και το έχει αποδείξει πολλές φορές.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved