Κατάξανθη η Καίτη Γαρμπή 40 χρόνια πριν - Το σπάνιο καρέ που δε θυμάται ούτε ο Διονύσης Σχοινάς
Back To the Future

Κατάξανθη η Καίτη Γαρμπή 40 χρόνια πριν - Το σπάνιο καρέ που δε θυμάται ούτε ο Διονύσης Σχοινάς

Το απόλυτο throwback καρέ είναι εδώ και μάλιστα με πρωταγωνίστρια την Καίτη Γαρμπή. Το σπάνιο κλικ που σας παρουσιάζουμε παρακάτω δείχνει την απόλυτη ντίβα της πίστας στα πρώτα βήματα της καριέρας της και μάλιστα κατάξανθη.

Τη σπάνια εικόνα μοιράστηκε η σελίδα του instagram Vintage Greece και όπως θα δείτε, ανακαλύψαμε μία Καίτη Γαρμπή, από τα παλιά χρόνια (τα πολύ παλιά θα λέγαμε), όπου η τραγουδίστρια είναι ξανθιά και σχεδόν αγνώριστη.

Καίτη Γαρμπή: «Μετά από 30 χρόνια δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν πιάνω το χέρι του Διονύση»

garmpi-(2).jpg

Η φωτογραφία τραβήχτηκε κάπου στη δεκαετία του 80’, όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική και πραγματικά δε θα την αναγνώριζε ούτε ο Διονύσης Σχοινάς.

Η Καιτούλα μοιάζει σαν τη δίδυμη αδερφή της

Δεν θα έχανα ποτέ έναν πολύτιμο σύντροφο, όπως ο Διονύσης Σχοινάς για ένα ατόπημα

Η Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της: «Είμαστε 25 χρόνια μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Και οι δύο εκτιμάμε βαθιά την προσωπική μας ελευθερία, είμαστε μαζί αλλά ουαί κι αλίμονο αν ο καθένας δεν έχει τον χώρο του και την ελευθερία του. Αν ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί, αναπόφευκτα θα υπήρχε σύγκρουση. Ο Διονύσης δεν μου έχει δώσει δικαίωμα, τώρα από εκεί και πέρα… κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν θέλει να μάθει. Εγώ τον άνθρωπο μου τον λατρεύω και δεν θα τον έχανα για καμία και για τίποτα.

Δεν είναι ωραίο συναίσθημα η απιστία. Δεν θα έχανα ποτέ αυτόν τον πολύτιμο σύντροφο από τη ζωή μου για ένα του ατόπημα, εκτός αν θέλει να φύγει ο ίδιος».

Σε άλλο σημείο είπε: «Δεν κάνω δίαιτα, δεν κάνω γυμναστική, δεν κάνω τίποτα, δεν υπερηφανεύομαι γι’ αυτό. Το μόνο που κάνω είναι να γυμνάζω τη φωνή μου, να πηγαίνω ακόμα ωδείο. Με πιάνει μερικές φορές ένα άγχος όταν έχω πρεμιέρα και όταν περνάει η εμφάνιση ξαναμπαίνουμε στην κανονική μας ζωή. Αισθητικές παρεμβάσεις θα κάνω άμα βγουν πράγματα τα οποία δεν παραμορφώνουν και δεν πονάνε. Κάνω λίγα πράγματα και αυτά με ζόρι, επειδή είμαι τεμπέλα, καμία μάσκα. Και ένα ψευτομπότοξ όποτε το θυμηθώ».

Διαβάστε επίσης:

Θάνος Κιούσης: Έφηβος ανάμεσα σε Γαρμπή - Σχοινά! Θα τον αναγνώριζες;

Λαμπερό opening για την Καίτη Γαρμπή – Οι επώνυμες παρουσίες και οι celeb παρέες

Παγκόσμια Ημέρα Γάμου: Tα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που άντεξαν στον χρόνο! Το μυστικό τους!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved