Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι Έλληνας τραγουδιστής που μας έχει εκπροσωπήσει στη Eurovision
Back To the Future

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι Έλληνας τραγουδιστής που μας έχει εκπροσωπήσει στη Eurovision

Αναγνωρίζετε το αγοράκι της κεντρικής φωτογραφίας; Είναι σήμερα 61 ετών και στο παρελθόν μας έχει εκπροσωπήσει και στον διαγωνισμό της Eurovision.

Ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα με το συγκρότημα «Bijoux»» που δημιούργησε μαζί με φίλους το 1984. Με τους Bijoux, ηχογραφεί τον πρώτο του δίσκο το 1984, το "you 're the one". Με τους Bang (μαζί με τον Βασίλη Δερτιλή) εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τραγουδώντας το «Stop» το 1987. Ακολούθησε η επιτυχία «Κάνε το λάθος» και το 1990 η διάλυση του συγκροτήματος, οπότε και έκανε σόλο καριέρα.

Το 1991 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Σε καταδικάζω», με τα δημοφιλή τραγούδια «Καταστροφή μου», «Φεύγω», «Σαν» και ακολούθησαν πολλές επιτυχίες, όπως «Αγαπούλα μου γεια» (1992), «Γιορτάζω» (1993), «Ένα ψέμα για το τέλος» (1993), «Θα περιμένω», «Το Νου σου κύριε Οδηγέ», «Κάποιο καλοκαίρι» (1994), «Αγάπη καλοκαιρινή» (1996), «Όχι όχι το μωρό μου», «Φώναξέ με» (1997), «Love Sorry» (τραγούδι τίτλων σε ομώνυμη τηλεοπτική σειρά) και πολλά άλλα.

«Η Ναταλία Γερμανού δεν έσβηνε τις τηλεφωνικές επαφές γυναικών, άλλαζε τα νούμερα»

kalliris.jpg

Παράλληλα, ανέπτυξε φιλανθρωπική δράση, βοηθώντας ενεργά το «Χαμόγελο του Παιδιού». Είναι διαζευγμένος και έχει ένα γιο και μία κόρη. Συνεργάστηκε και ήταν σε σχέση με την ραδιοφωνική παραγωγό Ναταλία Γερμανού. Έχει εργαστεί επίσης στην τηλεόραση, ως παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών, αλλά και μαγκαζίνο.

Το 2004 κυκλοφορεί το CD με όνομα "Για χάρη σου μπορώ". Στο συγκεκριμένο CD του υπογράφει 2 τραγούδια ο Ανδρέας Λάμπρου, αλλά και νέοι για την εποχή ταλαντούχοι καλλιτέχνες όπως π.χ. ο Βασίλης Πάλλης (Συνθέτης/Στιχουργός/Τραγουδιστής).

Το 2011 κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του με τίτλο "Καινούρια μέρα θα χαράξει" σε μουσική και στίχους δικούς του, ενώ τον Νοέμβριο του 2012 παρουσίασε στο Youtube το τραγούδι "Έλα να με βρεις" σε στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου. Τον Ιούνιο του 2015 επιστρέφει με το τραγούδι "Θέλω να με θέλεις" σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Και αν ακόμα δεν καταλάβατε, είναι φυσικά ο Θάνος Καλλίρης!

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 1987: Οι Bang με το Stop έφεραν την Ελλάδα στη 10η θέση

Θάνος Καλλίρης: «Μου έχει τύχει να φορέσω παπούτσι που είχε μέσα κατσαρίδα»

«Ντρέπομαι τώρα, παιδιά. Ντρέπομαι»: «Πάγωσε» η Μελιτά στον αέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved