Aλίκη Βουγιουκλάκη: Το άρωμα που φορούσε σε όλη της τη ζωή & «λουζόταν» με αυτό-100 ml την εβδομάδα
Back To the Future

Aλίκη Βουγιουκλάκη: Το άρωμα που φορούσε σε όλη της τη ζωή & «λουζόταν» με αυτό-100 ml την εβδομάδα

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε αποκαλύψει μέσα από το σενάριο της ταινίας «Χτυποκάρδια στα θρανία» ότι το μεθυστικό άρωμα, που αναδυόταν από τα μαλλιά της, ήταν Μiss Dior.

Η εθνική μας σταρ δεν φορούσε όμως μόνο στην ταινία το συγκεκριμένο άρωμα καθώς ήταν αυτό που χρησιμοποιούσε και στην πραγματική της ζωή και είχε «κόλλημα» μαζί του.

Χρειαζόταν ένα μπουκάλι των 100ml την εβδομάδα και, όπως έχει αποκαλύψει ο στενός της φίλος και συνεργάτης, Μάκης Δελαπόρτας, τον συμβούλευε να μην ψεκάζει το άρωμα μόνο πίσω από τα αυτιά, αλλά να βάζει και δυο σταγόνες στα ρουθούνια του, ώστε να μοσχομυρίζει ολόκληρο το πρόσωπό του.

Συλλεκτικό: Όταν η Χατζηβασιλείου «πάγωσε» τη Βουγιουκλάκη on air: «H πρόγιαγιά μου σας θαύμαζε...»

vougiouklaki.jpg

Γιατί η Αλίκη Βουγιουκλάκη όχι μόνο αγαπούσε τους φίλους και τους συνεργάτες της αλλά τους έδινε και τις πολύτιμες συμβουλές της.

«Τα μαλλιά σας αναδύουν ένα άρωμα μεθυστικό», της είχε πει o Γιώργος Κωνσταντίνου, που υποδυόταν τον προγυμναστή της στα μαθήματα.

«Μήπως σας ενοχλεί; Miss Dior είναι», απαντούσε τότε η μαθήτρια Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Όχι, κάθε άλλο», συνέχιζε ο ηθοποιός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Miss Dior Original Eau de Toilette» είναι και το πρώτο άρωμα που δημιούργησε ο Christian Dior, έχοντας ως μούσα την αδερφή του. Μέχρι και σήμερα, είναι ένα από τα εμβληματικά αρώματα του οίκου Dior και εξακολουθεί να κυκλοφορεί τόσο το πρωτότυπο όσο και διάφορες άλλες εκδοχές του.

Διαβάστε επίσης:

Βουγιουκλάκη: Σπάνια φωτό από το σπίτι της στο Θεολόγο – Το τεράστιο πορτρέτο και το άγαλμα

«Όταν η Αλίκη μιλούσε μοσχομύριζε το στόμα της» - H αποκάλυψη για το μυστικό της

Αλίκη Βουγιουκλάκη: H βίλα του Κούνδουρου 50 χρόνια μετά, η αγορά & το επικό τρολάρισμά των Αρβύλα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved