Αγνώριστος ο Άρης Σερβετάλης στην τελευταία του βόλτα - Θεαματική η αλλαγή του
Gossip Specials

Αγνώριστος ο Άρης Σερβετάλης στην τελευταία του βόλτα - Θεαματική η αλλαγή του

«Τσακώσαμε» τον Άρη Σερβετάλη σε μία βόλτα που έκανε στο Ζάππειο με τον σκύλο του και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε.

Ο Άρης Σερβετάλης έγινε ένας άλλος για τις ανάγκες ενός ρόλου! Η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι πραγματικά θεαματική!

Ο δημοφιλής ηθοποιός έβαλε τα ράσα για να υποδυθεί έναν ρόλο-σταθμό στην καριέρα του, σε μια περίοδο που η Ορθοδοξία πλήττεται και η πίστη δοκιμάζεται λόγω της επέλασης του κορονοϊού.

Όπως είχε αποκαλύψει πρώτη η «Espresso» στα μέσα Ιουλίου της προηγούμενης χρονιάς, η διεθνής παραγωγή «Man of God» («Άνθρωπος του Θεού»), η οποία αφορά τη ζωή και τη δράση του Αγίου Νεκταρίου, δημιουργείται με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τον θάνατό του (Νοέμβριος 1920), υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Γελένα Πόποβιτς.

Η τελευταία, πέρα από σκηνοθέτις, είναι επίσης μοντέλο, ηθοποιός και σεναριογράφος με αρκετά χρόνια επαγγελματικής πορείας στο Λος Άντζελες, ενώ κατάγεται από τη Σερβία και η πίστη της στη χριστιανική Ορθοδοξία είναι μεγάλη.

Το φιλμ παρακολουθεί την πορεία του Αγίου Νεκταρίου από τότε που ήταν ιερέας, τον 19ο αιώνα, και εκδιώχθηκε από την εκκλησία του για να εξοριστεί στην Αίγυπτο. Ωστόσο, εκείνος συνέχισε να φροντίζει τους φτωχούς, να διδάσκει τα κορίτσια των αγροτών και ίδρυσε ένα μοναστήρι-προσκύνημα της Ορθοδοξίας.

Ο Άρης Σερβετάλης έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και στις φωτογραφίες που το gossip-tv.gr εξασφάλισε από πρόσφατη έξοδό του είναι πραγματικά αγνώριστος.

Δείτε τον στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved