H Ζενεβιέβ όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Χαμογελαστή, άβαφη και… easy rider με τον σύζυγό της (photos)
Gossip Cam

H Ζενεβιέβ όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Χαμογελαστή, άβαφη και… easy rider με τον σύζυγό της (photos)

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τη Ζενεβιέβ Μαζαρί στο GNTM μόνιμα εκνευρισμένη και στην τσίτα, όμως μακριά από τηλεοτπικά πλατό και κοντά στους δικούς της ανθρώπους είναι... αρνάκι! 

Και δεν το λέμε εμείς αλλά οι φωτογραφίες που ήρθαν στα χέρια μας και τη βλέπουμε μόνιμα χαμογελαστή, γλυκιά και σε πολύ καλή διάθεση.

Η γνωστή art director του ριάλιτι μοντέλων που αύριο φτάνει στο τέλος του, εθεάθη να απολαμβάνει τη βόλτα της για ψώνια στο Μαρούσι μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Καρύδη, γνωστό φωτογράφο μόδςα, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Το ζευγάρι έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση ενώ εκείνη έλαμπε στο πλευρό του άντρα της που φαίνεται πως την κάνει πολύ ευτυχισμένη.

Οι δυο τους, αφού περιπλανήθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο της περιοχής του Αμαρουσίου, πήραν τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού του γνωστού φωτογράφου.

Η Ζενεβιέβ, εντελώς άβαφη και ντυμένη πολύ σπορ, έδειξε να απολαμβάνει αυτές τις όμορφες στιγμές με τον σύζυγό της που λόγω αυξημένων υποχρεώσεων δεν καταφέρνει να χορτάσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Γι' αυτό και η συγκεκριμένη βόλτα τους, χωρίς τα παιδιά τους και μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις ήταν κάτι που χάρηκαν και οι δύο πολύ.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved