Χρυσούλα Διαβάτη: «Είμαι μια νοικοκυ­ρά που δεν μου μένει χρόνος να ξεκουραστώ» (photos)
Gossip Cam

Χρυσούλα Διαβάτη: «Είμαι μια νοικοκυ­ρά που δεν μου μένει χρόνος να ξεκουραστώ» (photos)

Διαβάζοντας και... ζυμώνοντας πέρασε τις ημέ­ρες της καραντίνας λόγω του κορονοϊού η Χρυσούλα Διαβάτη.

Η κατα­ξιωμένη ηθοποιός μίλησε για τον γνωστό λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, την «επιστροφή» των «Δύο ξέ­νων» στον τηλεοπτικό αέρα του Mega channel, ενώ εξήγησε γιατί διαφωνεί με την τακτική οι θεατρικές παραστάσεις να παίζονται στην τηλεόραση ή στο Διαδίκτυο.

«Μια χαρά στο σπίτι» δηλώνει πως βίωσε την καραντίνα λόγω του επιθετικού ιού. Ωστόσο επισήμανε ότι «το μόνο κακό είναι ότι ο κορονοϊός είναι επικίνδυνος.

Μένω μέσα στο σπίτι μου με την οικογένειά μου και περνάμε ωραία με διαβάσματα, μαγειρικές και ζυμώματα. Είμαι μια νοικοκυ­ρά που δεν μου μένει χρόνος να ξεκουραστώ», ανέφερε η ηθοποιός.

Η ίδια σχολίασε και τον εκπρόσωπο του υπουρ­γείου Υγείας στη μάχη κατά του COVID-19, χαρακτηρίζοντάς τον «σπουδαίο». «Πολύ καλός επιστήμονας. Καλά κά­νει η κυβέρνηση και τον ακούει. Και αυτό ήταν το μυστικό, αυτό ήταν το έξυπνο της κυβέρνησης, ότι άκουσε ανθρώπους σοφούς και σωστούς».

Η κουβέντα πηγαίνει και στα τηλεοπτικά πράγματα, με τη Χρυσούλα Διαβάτη να σχολιάζει την ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά, στην οποία συμμετείχε και η ίδια, που επέστρεψε στη συχνότητα του Mega. «Τότε γινόταν χαμός. Και τώρα ακόμα έχουμε φανς από τους Δύο Ξένους. Μικρά παιδιά το βλέπουν τώρα.

Το σίριαλ αυτό άφησε ιστορία και εποχή και ο λόγος είναι ότι είναι ένα διαχρονικό σίριαλ, δεν ανήκει σε μία εποχή και ο λόγος του Ρήγα ήταν διαχρονικός, γι' αυτό και θα μείνει κλασικό. Και οι ηθοποιοί ήταν πολύ σωστοί στους ρόλους τους. Ήταν πάρα πολύ όμορφο" εξήγησε και αποκάλυψε τις επόμενες κινήσεις της όσον αφορά τη συμμετοχή της σε κάποια παραγωγή της τηλεόρασης.

«Έχω κάνει έναν “πιλότο” με Κύπριους, πολύ αγαπητούς που συνεργάστηκα μαζί τους. Έκανα κάτι στη Λευκωσία πέρ­σι και είχε μεγάλη επιτυχία. Γνωρίστηκα λοιπόν με τον σκηνοθέτη και τους παραγωγούς -πολύ καλά παιδιά-, πέρασα πολύ όμορφα και με φώναξαν φέτος και κάναμε έναν “πι­λότο” σε κάτι καινούργιο που ετοιμάζουν. Το γυρίσαμε κά­που στον Δομοκό και μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα θα δού­με τι θα γίνει», ανέφερε.

Όσο για τις θεατρικές παραστάσεις που παίζονται στην τηλε­όραση και στο Διαδίκτυο αυτή την περίοδο, η γνωστή ηθο­ποιός διαφωνεί. «Αυτό είναι λάθος για μένα», εξήγησε και συμπλήρωσε: «Όταν μια παράσταση μεταφέρεται στην τη­λεόραση ή στο Διαδίκτυο, πάντα χάνει και από ήχο και από διάφορα - δεν γίνεται να είναι το ίδιο. Το θέατρο είναι κάτι ζωντανό.

Ο θεατής επιλέγει τι θα δει πάνω στη σκηνή. Στην τηλεόραση του επιβάλλεις εσύ τι θα δει. Δεν μπορεί να δει τη γενική εικόνα. Καμία σχέση. Το θέατρο είναι ένας αέρας, είναι εκείνη τη στιγμή που παίζεται. Καταστρέφονται έτσι οι καλές δουλειές όταν τις μεταφέρουν στην τηλεόραση ή στο Διαδίκτυο. Άλλωστε οι τεχνολογίες είναι για άλλους σκο­πούς, δεν είναι για το θέατρο».

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved