Παπαρίζου-Καψάλης: Μετακίνηση 6 για περπάτημα στη Βουλιαγμένη με αθλητικό λουκ!
Gossip Cam

Παπαρίζου-Καψάλης: Μετακίνηση 6 για περπάτημα στη Βουλιαγμένη με αθλητικό λουκ!

Αν και είναι νωρίς ακόμα για να προετοιμάζεται για το ταξίδι της στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, για την λαμπερή εμφάνιση της στη σκηνή της Eurovision η Έλενα Παπαρίζου κάνει ότι μπορεί για να κρατιέται σε φόρμα.

Σε αυτή την προσπάθειά της έχει την αμέριστη υποστήριξη του συζύγου της Ανδρέα Καψάλη με τον οποίο φαίνεται πώς εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο που έχουν και οι δύο λόγω lockdown.

Η τραγουδίστρια, όπως και όλοι οι συνάδελφοί της, έχει πάρα πολύ καιρό να ανέβει στη μουσική σκηνή για να τραγουδήσει και περιμένει -όπως και όλοι- τη στιγμή που θα επιστρέψει η κανονικότητα.

Μέχρι τότε η Έλενα Παπαρίζου αφιερώνει χρόνο στη σωματική της άσκηση έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Ανδρέα Καψάλη.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε προ ημερών το ευτυχισμένο ζευγάρι σε μία χαλαρή βόλτα του για περπάτημα σε μία όμορφη τοποθεσία της Βουλιαγμένης.

Οι δυο τους έδειχναν να απολαμβάνουν την όμορφη μέρα. Φορούσαν τα αθλητικά τους και την απαραίτητη προστατευτική μάσκα κι άλλοτε απλά απολάμβανα το όμορφο τοπίο, άλλοτε πάλι μιλούσαν μεταξύ τους συζητώντας πράγματα που τους αφορούσαν.

Οι εικόνες τους και μόνο από αυτή την απλή βόλτα τους αποδεικνύουν πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όσοι τους γνωρίζουν τους χαρακτηρίζουν ως ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του χώρου. Τόσο δεμένοι είναι.

Αρκεί να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες τους για να το διαπιστώσετε και εσείς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved