Καγιά-Κρασσάς: Πρώτες μέρες διακοπών με τα παιδιά τους στη Μύκονο!
Gossip Cam

Καγιά-Κρασσάς: Πρώτες μέρες διακοπών με τα παιδιά τους στη Μύκονο!

Τις πρώτες μέρες οικογενειακών διακοπών στη Μύκονο για φέτος διανύουν η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους Μπιάνκα και Κάρολο. 

Το ζευγάρι έχει πλέον καθιερώσει οι καλοκαιρινές διακοπές του να είναι στο νησί των Ανέμων όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά εκείνος ενώ και η Βίκυ Καγιά κάνει αποσπασματικά κάποιες δουλειές, όμως τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας τις αφιερώνει στα παιδιά της.

Μετά από έναν τόσο δύσκολο χειμώνα, με την καραντίνα, τα συνεχή γυρίσματα αρχικά λόγω GNTM και ύστερα με το Shopping Star, η Βίκυ Καγιά είχε περιορισμένο χρόνο για να είναι αποκλειστικά και μόνο με τα παιδιά της.

Όμως, τώρα που είναι πιο χαλαρή και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις μπορούν να μείνουν για λίγο στην άκρη, η παρουσιάστρια είναι μία αφοσιωμένη μαμά στα παιδάκια της.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα απαθανάτισε την ίδια μαζί με την κορούλα της και τον γιο της λίγο μετά από μία θαλάσσια βόλτα με σκάφος όπου είχαν απολαύσει όλοι μαζί τις ομορφιές γύρω από το νησί.

Η Βίκυ Καγιά, εντελώς άβαφτη αλλά πάντα κομψή και εντυπωσιακή, δεν είχε μάτια παρά μόνο για τα παιδάκια της και φυσικά για τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά ο οποίος όπως και η ίδια έχει τονίσει σε πολλές συνεντεύξεις της είναι ο άντρας της ζωής της.

Δείτε φωτογραφίες της οικογένειας στις πρώτες τους διακοπές:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved