Λαμπερή επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση Κάποτε στον Βόσπορο! Μετρήσαμε ελάχιστες απουσίες! (pics)
Gossip Cam

Λαμπερή επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση Κάποτε στον Βόσπορο! Μετρήσαμε ελάχιστες απουσίες! (pics)

Σχεδόν η αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού κόσμου έδωσε χθες το βράδυ (30/11) το "παρών" στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Κάποτε στον Βόσπορο, στο θέατρο Βεάκη

Το νέο έργο του Άκη Δήμου εξιστορεί τα δύσκολα χρόνια του διωγμού των Ρωμιών, συμβάντα τα οποία δεν είχαν ποτέ πριν παρουσιαστεί στο κοινό σε μορφή θεατρικού ή ταινίας.

Τώρα λοιπόν, η παράσταση "Κάποτε στον Βόσπορο" που φιλοξενήθηκε σε 20 μεγάλα φεστιβάλ του καλοκαιριού επέστρεψε στο Θέατρο Βεάκη με ένα μοναδικό επιτελείο ηθοποιών.

Τον ρόλο του Ιεροκλή Μιχαηλίδη πλέον αναλαμβάνει ο Γιώργος Αρμένης και στον θίασο προστέθηκε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Στον 16μελή θίασο επιστρέφουν οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Δημήτρης Πιατάς, Θεοφανία Παπαθωμά, Ευαγγελία Μουμούρη, Ελένη Καρακάση, Παρθένα Χοροζίδου, Ντίνος Σπυρόπουλος, Νεφέλη Κουλούρη, Χλόη Μάντζαρη.

Λίγα λόγια για το έργο

Το «Κάποτε στο Βόσπορο» είναι μία πρωτότυπη αποτύπωση της ιστορίας της Κωνσταντινούπολης, αφού συνδυάζει δράμα, έρωτα, αγωνία και χιούμορ για να διηγηθεί τα τραγικά γεγονότα του 1955 και τη νοσταλγία των Ελλήνων για την αγαπημένη τους Πόλη.

Ανατρέχοντας πότε στο παρελθόν και πότε στο παρόν, οι πρωταγωνιστές μοιράζονται τις εμπειρίες και αναμνήσεις τους, αναπολώντας τα όσα έχασαν. Το έργο είναι μια υπενθύμιση της θλιβερής αυτής περιόδου για τους κατοίκους της Κωνσταντινούπολης αλλά κι ένας τρόπος εξύμνησής τους και κατ’ επέκταση, εορτασμού της ελληνικής ιστορίας στα πλαίσια της 200ης επετείου του 1821.

Στη χθεσινή επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, το παρών έδωσε σχεδόν όλη η αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού κόσμου και φυσικά ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί για να καταγράψει καλλιτεχνικές παρέες και λαμπερές παρουσίες.

Δείτε την gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved