Survivor: Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγο και τον γιο της!
Gossip Cam

Survivor: Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγο και τον γιο της!

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου που γνωρίσαμε από το πρώτο Survivor απολαμβάνει πλέον την προσωπική ευτυχία και έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της ως μητέρα και σύζυγος. 

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου βίωσε τη μητρότητα όταν τον Μάρτιο του 2021 έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Αντώνη Γαλάτη με τον οποίο είχαν παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ο γάμος είχε γίνει στην Παλαιά Φώκαια εκεί όπου ζουν οι δύο ερωτευμένοι. Λόγω κορονοϊού το ζευγάρι είχε περιορισμένο αριθμό καλεσμένων και μάλιστα πρόλαβε τα περιοριστικά μέτρα που αντί για 50 άτομα στον γάμο επιτρέπουν μόλις 20.

Λίγους μήνες αργότερα, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο βαφτίστηκε παίρνοντας το όνομα Μιχαήλ.

Από τότε, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου η οποία ομολογουμένως διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ, έχει αφοσιωθεί στον διπλό της ρόλο που τη γεμίζει και της αρέσει πολύ.

Προσφάτως, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την όμορφη πρώην παίκτρια του Survivor στο κέντρο της Αθήνας να κάνει βόλτα με τους δύο άντρες της ζωής της, στην πρώτη, ουσιαστικά, δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού με τον γιο του.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved