Ο Ήμελλος ερμήνευσε στην Επίδαυρο και οι συμπρωταγωνιστές του στον Σασμό έσπευσαν να τον απολαύσουν
Gossip Cam

Ο Ήμελλος ερμήνευσε στην Επίδαυρο και οι συμπρωταγωνιστές του στον Σασμό έσπευσαν να τον απολαύσουν

Την πρώτη σκηνοθετική του απόπειρα στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου έκανε ο Αργύρης Ξάφης με ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών να τον στηρίζουν σε αυτό το ντεμπούτο του με κάθε δύναμη. 

Στο αρχαίο Αργολικό θέατρο ανέβηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Επιδαύρου η παράσταση Αίας του Σοφοκλή που παρουσιάζει το Εθνικό θέατρο με πρωταγωνιστές τους εξής:

Δημήτρης Ήμελλος (Οδυσσέας), Δέσποινα Κούρτη (Αθηνά), Τάσος Μικέλης (Ευρυσάκης), Γιάννης Νταλιάνης (Μενέλαος), Εύη Σαουλίδου (Τέκμησσα), Στάθης Σταμουλακάτος (Αίας), Χρίστος Στυλιανού (Τεύκρος), Νίκος Χατζόπουλος (Αγαμέμνων). Στον ρόλο του μικρού Ευρυσάκη εμφανίζονται σε διπλή διανομή ο Τάσος Μικέλης και ο Κωνσταντίνος Σπανός.

Χορός Ασημίνα Αναστασοπούλου, Δημήτρης Γεωργιάδης, Αφροδίτη Κατσαρού, Ερατώ Καραθανάση, Φάνης Κοσμάς, Λάμπρος Κωνσταντέας, Ευσταθία Λαγιόκαπα, Αλκιβιάδης Μαγγόνας, Ειρήνη Μπούνταλη, Φώτης Στρατηγός.

Το κοινό, στο τέλος της παράστασης αποθέωσε τους πρωταγωνιστές αλλά και τον σκηνοθέτη ο οποίος λίγο αργότερα δέχτηκε στα παρασκήνια τα συγχαρητήρια από όλους τους καλλιτέχνες φίλους του. Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την όμορφη θεατρική βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved