Γιώργος Χρυσοστόμου: Κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας με το... πατίνι του!
Gossip Cam

Γιώργος Χρυσοστόμου: Κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας με το... πατίνι του!

Πού να ανεβαίνεις στο κέντρο της Αθήνας με μηχανή, πόσο μάλλον με αυτοκίνητο... 

Έτσι φαίνεται πως σκέφτηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου ο οποίος πλέον έχει βρει την πιο φτηνή και λειτουργική λύση για τις μετακινήσεις του στο κέντρο της Αθήνας.

Πολύβουο και πολυσύχναστο όπως είναι, το κέντρο δεν ενδείκνυται σίγουρα για αυτοκίνητο μιας και δεν βρίσκεις πού να παρκάρεις και φυσικά βάζεις και το δικό σου... λιθαράκι για το κυκλοφοριακό έμφραγμα που παθαίνει η Αθήνα τις ώρες αιχμής.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου πάντως, έχει βρει την... υγειά του, χρησιμοποιώντας για τις μετακινήσεις του το πατίνι του. Ένα απλό, ηλεκτρικό πατίνι με το οποίο μπορεί να διανύσει μεγάλες αποστάσεις στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να ταλαιπωρηθεί όπως οι περισσότεροι κάτοικοι.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα τον εντόπισε σε βόλτα του προ ημερών κατά την οποία μάλιστα είχε λάβει και όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προσωπική του ασφάλεια, ανάλογο τζάκετ και φυσικά κράνος για προστασία από πιθανή πτώση.

Όπως και να έχει, ο Γιώργος Χρυσοστόμου δείχνει να χαίρεται με αυτόν τον νέο τρόπο ζωής του, ο οποίος σημειωτέον είναι και ό,τι καλύτερο για το περιβάλλον, χωρίς ρύπους.

Δείτε φωτογραφίες του στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved