Τένια Μακρή: Παρουσίασε το βιβλίο της και ήταν όλοι εκεί!
Gossip Cam

Τένια Μακρή: Παρουσίασε το βιβλίο της και ήταν όλοι εκεί!

Στο Πολεμικό Μουσείο έγινε χθες (7/11) η παρουσίαση του νέου βιβλίου της γνωστής ψυχολόγου Τένιας Μακρή

Στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Τα σημάδια μένουν...» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κάκτος η οικογενειακή σύμβουλος δίνει όλες τις διαστάσεις της συναισθηματικής κακοποίησης: τι σημαίνει, γιατί συμβαίνει, πώς εκδηλώνεται και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί. Παράλληλα, προτείνει στρατηγικές που μπορούν να βοηθήσουν τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες να αναγνωρίζουν πότε κακοποιούνται, αλλά και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά όλα τα αρνητικά συναισθήματα που βιώνουν όταν είναι θύματα αυτού του είδους συμπεριφοράς.

Άνθρωποι από τον χώρο των τεχνών και των media δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μία τόσο σημαντική στιγμή της Τένιας Μακρή η οποία έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους αστέρες της ελληνικής τηλεόρασης.

Ανάμεσα στους καλούς της φίλους που έσπευσαν να την τιμήσουν με την παρουσία τους, ήταν μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη, η Ζήνα Κουτσελίνη, ο Γιώργος Αυτιάς, η Ελένη Τσολάκη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Πάνος Σόμπολος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Μάκης Δελαπόρτας, η Έλενα Ράπτη και πολλοί ακόμα.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved