Δρακά- Κούμας: Αποκλειστικά στιγμιότυπα από τον λαμπερό γάμο τους! Το ιδιαίτερο νυφικό & ο στολισμός
Gossip Cam

Δρακά- Κούμας: Αποκλειστικά στιγμιότυπα από τον λαμπερό γάμο τους! Το ιδιαίτερο νυφικό & ο στολισμός

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον τραγουδιστή Μάριο Κούμα παντρεύτηκε η Αναστασία Δρακά, χορεύτρια που απολαύσαμε στο Dancing with the Stars αλλά και ηθοποιό, και το gossip-tv.gr εξασφάλισε αποκλειστικά στιγμιότυπα.

Να σας θυμίσουμε ότι εκτός από την νύφη που την έχουμε δει σε λαμπερό σόου χορού, στο παρελθόν έχουμε δει και τον γαμπρό στο μουσικό ριάλιτι «X-Factor». Ήταν ο frontman του συγκροτήματος «Τριημιτόνιο». Μετά το τέλος του ριάλιτι το συγκρότημα διαλύθηκε και ο τραγουδιστής επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κύπρο όπου πλέον ζει και μόνιμα.

Το ζευγάρι λοιπόν που μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο αφού δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί της Αφροδίτης, είχε δώσει το ωραιότερο ραντεβού της κοινής ζωής του στις 18:00, 30 Δεκεμβρίου του 2022, την προτελευταία μέρα του 2022, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στο Μικρολίμανο και όλα ήταν προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Τα αγαπημένα τους πρόσωπα ήταν εκεί για να μοιραστούν μαζί τους τη χαρά τους! Η Δρακά Αναστασία έλαμπε μέσα στο ιδιαίτερο νυφικό της ενώ ο Μάριος Κούμας, την περίμενε υπομονετικά μέχρι να φτάσει στην εκκλησία και συχνά κοιτούσε το ρολόι του.

Όταν την είδε να καταφτάνει το πρόσωπό του έλαμψε από ευτυχία!

Οι δύο καλλιτέχνες υπήρξαν μαζί από το 2016 και δύο χρόνια μετά αρραβωνιάστηκαν.

Από τότε και μετά, ήταν θέμα χρόνου να οδηγηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας όπου και ξεκίνησε ένα υπέροχο κοινό ταξίδι γεμάτο αγάπη και έρωτα.

Πώς είχε γίνει η πρόταση γάμου

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δηλώσει οι ίδιοι, ο Μάριος είχε τοποθετήσει το δαχτυλίδι στο πώμα ενός αρώματος που του είχε ζητήσει η Αναστασία, ωστόσο όταν γονάτισε για να της κάνει την πρόταση, η ερώτηση που βγήκε από το στόμα του ήταν: «Κόρη δέχεσαι οξά όι;»

Σήμερα λοιπόν έγιναν και επίσημα ζευγάρι αφού ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv.gr στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved