Άρης Τσάπης: Παντρεύτηκε ο «Θανάσης» από το «Ευτυχισμένοι μαζί»-Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του
Gossip Cam

Άρης Τσάπης: Παντρεύτηκε ο «Θανάσης» από το «Ευτυχισμένοι μαζί»-Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του

Γαμπρός ντύθηκε ο Θανάσης από την επιτυχημένη κωμική σειρά Ευτυχισμένοι μαζί, ο κατά κόσμον Άρης Τσάπης, έχοντας δώσει με τη γυναίκα της ζωής του το πιο όμορφο ραντεβού τους!

Ο ηθοποιός ο οποίος έχει αποκτήσει και έναν γιο, έφτασε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά σήμερα το απόγευμα (21/1) και περίμενε να δει μπροστά του την εκλεκτή της καρδιάς του, Ειρήνη.

Η νύφη έφτασε πράγματι απαστράπτουσα, συνοδευόμενη από οργανοπαίκτες που έπαιζαν παραδοσιακά τραγούδια, λίγο πριν εκείνη πέσει στην αγκαλιά του Άρη ο οποίος την περίμενε μαζί με τον ασορτί ντυμένο γιο τους.

Ακολούθησαν στον γάμο πολύ συγκινητικές στιγμές για το ζευγάρι που έδειχνε να χαίρεται κάθε στιγμή της ένωσής του ενώπιον του Θεού.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι βρέθηκε προ ημερών στη θεατρική παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους” και κατά τη διάρκειά της ο Άρης Τσάπης βρήκε την ευκαιρία να κάνει πρόταση γάμου στη σκηνή στη σύντροφό του που έχουν ήδη ένα παιδί. Προφανώς, αν και όλα ήταν σχεδόν έτοιμα για τον γάμο τους, ο ηθοποιός δεν είχε κάνει ακόμα πρόταση στη σύντροφό του και έτσι βρήκε την ευκαιρία να το κάνει με τον πλέον όμορφο και γλυκό τρόπο.

Φυσικά το ζευγάρι είχε στο πλευρό του σε αυτή την τόσο όμορφη στιγμή του στενούς συγγενείς και φίλους.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved