Σπάνια έξοδος για την Άννα Βερούλη με τον σύζυγό της Νίκο Μιχαλόπουλο!
Gossip Cam

Σπάνια έξοδος για την Άννα Βερούλη με τον σύζυγό της Νίκο Μιχαλόπουλο!

Είναι μαζί σχεδόν 26 χρόνια και μοιάζουν σαν να είναι ένα πολύ φρέσκο ζευγάρι που διανύει την περίοδο του μεγάλου έρωτα και του πάθους. 

Και όμως, η Άννα Βερούλη η οποία μας έχει χαρίσει στο παρελθόν συγκλονιστικές στιγμές αφού υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες ακοντίστριες και ο σύζυγός της Νίκος Μιχαλόπουλος είναι παντρεμένοι από το 1997 και δείχνουν να είναι το ίδιο ερωτευμένοι με τον πρώτο καιρό της σχέσης τους.

Παρ' όλο που δεν απασχολούν τα media με την προσωπική τους ζωή, όποτε τούς δίνεται η ευκαιρία να εκφραστούν δημόσια, μόνο τα πιο τρυφερά λόγια έχουν φυλάξει ο ένας για τον άλλον.

Σε μία σχετικά πρόσφατη τηλεοπτική τους συνέντευξη, εκείνη είχε πει για εκείνον: «Κάνει τόσα πράγματα που είμαι πολύ περήφανη για εκείνον. Είναι ωραίο να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου... Συχνά μένουν στο «Βερούλη» και χάνεται η αξία του Νίκου που είναι μεγάλη. Δεν μου αρέσει να καπελώνεται ο σύντροφός μου».

Πάντως, στην καθημερινότητά του το ζευγάρι δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένο. Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε μαζί στο Golden Hall να απολαμβάνουν έναν γρήγορο καφέ μαζί με παρέα, δείχνοντας χαλαροί και ξέγνοιαστοι.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω από την πρόσφατη σπάνια δημόσια εμφάνισή τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved