Τίνα Μεσσαροπούλου: Με τέλειο μαύρισμα και boho στυλ σε παραλία της Πάρου για βουτιές!
Gossip Cam

Τίνα Μεσσαροπούλου: Με τέλειο μαύρισμα και boho στυλ σε παραλία της Πάρου για βουτιές!

Στον αγαπημένο της προορισμό, την Πάρο όπου περνάει τα περισσότερα καλοκαίρια της τα τελευταία χρόνια, βρέθηκε η στενή συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Τίνα Μεσσαροπούλου

Η γνωστή δημοσιογράφος του Happy Day περνάει σχεδόν όλο το καλοκαίρι της στο όμορφο νησί των Κυκλάδων και μάλιστα συνήθως είναι στην ίδια παρέα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη Μάρα Ζαχαρέα.

Πηγαίνουν στην ίδια παραλία, απολαμβάνουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης σε διπλανές ξαπλώστρες και κάνουν τις δροσιστικές βουτιές τους, για... αλλαγή!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη γνωστή δημοσιογράφο με απαράμιλλο στυλ σε παραλία της Πάρου να τραβά πάνω τα βλέμματα με το boho μπικίνι της που τόνιζε το καλογυμνασμένο σώμα της. Το ιβουάρ χρώμα του επίσης τόνιζε και το μαύρισμά της που είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό.

Η Τίνα Μεσαροπούλου, δίχως ίχνος μακιγιάζ και δείχνοντας να είναι πολύ χαλαρή και ευδιάθετη, έκανε μία βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του νησιού και αφού κολύμπησε για λίγο βγήκε από το νερό για να συνεχίσει το διάβασμα ενός ενδιαφέροντας βιβλίου και φυσικά να διατηρήσει το μαύρισμά της.

Δείτε φωτογραφίες της από τη συγκεκριμένη εμφάνισή της σε παραλία της Πάρου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved