Κωνσταντινίδου-Χάνου: Μαμά και κόρη σε βραδινή έξοδο για θέατρο! Ποιους είδαμε στην Επίδαυρο
Gossip Cam

Κωνσταντινίδου-Χάνου: Μαμά και κόρη σε βραδινή έξοδο για θέατρο! Ποιους είδαμε στην Επίδαυρο

Η παράσταση Οιδίπους Τύραννος με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Στάνκογλου και τους Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Γιάννη Νταλιάνη αλλά και πολλούς ακόμα σπουδαίους ηθοποιούς που ανέβηκε στην Επίδαυρο, έκανε το Αρχαίο θέατρο για ακόμα μία φορά το φετινό καλοκαίρι να πλημμυρίσει από κόσμο. 

Ξεχώρισαν όμως μεταξύ άλλων η Μαρία Χάνου και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων για να απολαύσουν την παράσταση.

Χαμογελαστές και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, μαμά και κόρη έδειξαν να απολαμβάνουν τη βραδιά, στο τέλος της οποίας βρέθηκαν και στα καμαρίνια για να συγχαρούν τους συντελεστές της παράστασης.

Στα παρασκήνια όμως βρέθηκαν και αρκετοί ακόμα ηθοποιοί που έδειξαν να εντυπωσιάζονται από τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών και ήθελαν να τους συγχαρούν. Ανάμεσά τους η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Λεωνίδας Κακούρης που έβγαλαν και αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Γιάννη Στάνκογλου.

Επίσης στο αρχαίο Αργολικό θέατρο είδαμε τη Λυδία Κονιόρδου αλλά και τον Αντώνη Αντωνίου, ή αν προτιμάτε τον Μηνά από τη Μουρμούρα, μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα Ασίκη όπως και τον Θανάση Παπαγεωργίου με την Εύα Καμινάρη.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery από τη βραδιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved