Λένα Παπαληγούρα: Ευτυχισμένες στιγμές με τους δύο γιους της, Αναστάση και Αντώνη
Gossip Cam

Λένα Παπαληγούρα: Ευτυχισμένες στιγμές με τους δύο γιους της, Αναστάση και Αντώνη

Μπορεί η Λένα Παπαληγούρα να είναι μία πολύ επιτυχημένη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και ενίοτε της τηλεόρασης όμως πρώτα και πάνω απ' όλα είναι μία ευτυχισμένη μαμά η οποία όμως τρέχει από το πρωί ως το βράδυ για όλα!

Μετά τον γάμο της στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 με τον πολιτικό μηχανικό Άκη Πάντο και την απόκτηση των γιων τους, του πεντάχρονου Αναστάση και του τριών ετών Αντώνη που αποτελούν φυσικά και την απόλυτη προτεραιότητά της.

«Είμαι πολύ τυχερή γιατί η μητέρα μου είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και έχουμε μια υπέροχη σχέση. Τώρα μάλιστα που είναι και γιαγιά νιώθω ακόμα πιο τυχερή γιατί αν δεν υπήρχε εκείνη δεν θα μπορούσα να δουλεύω έτσι και να έχω αυτό το πρόγραμμα», έχει πει η ίδια μιλώντας για το πώς τα καταφέρνει όλα.

Και επειδή η Λένα Παπαληγούρα θεωρεί ότι η τέχνη είναι βάλσαμο για τις ψυχές των ανθρώπων και προάγει τον πολιτισμό, έχει αρχίσει ήδη να φέρνει τα παιδιά της σε επαφή με διάφορες μορφές τέχνης.

Πρόσφατα μάλιστα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, όπου έσπευσε μαζί τους για να παρακολουθήσει εκεί διάφορες δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Πρόκειται για έναν μοναδικό χώρο τέχνης που φιλοξενεί θεματικές εικαστικές εκθέσεις που παρουσιάζουν τις σύγχρονες τάσεις. Πρόκειται για έναν σύγχρονο εκθεσιακό χώρο στο Πάρκο Ελευθερίας μέσα σε ένα καταπράσινο εξαιρετικό περιβάλλον, ειδικά για παιδιά.

Μαμά και γιοι απόλαυσαν τη βόλτα τους όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved