Κατερίνα σε καταλαβαίνω. Είναι δύσκολο να ξυπνάς χάραμα
Gossip Cam

Κατερίνα σε καταλαβαίνω. Είναι δύσκολο να ξυπνάς χάραμα

Θα μπορούσε να της λέει αυτό της Κατερίνας Καινούργιου, ο εδώ και χρόνια βραδινός τύπος, Πέτρος Κωστόπουλος στην τυχαία συνάντησή τους στη Μύκονο

Θα μπορούσε βέβαια ως παθών να της μιλάει και για το μετά ενός χωρισμού. Αλλά δεν νομίζουμε. Η Κατερίνα βρέθηκε στη Μύκονο λίγο μετά τη γνωστοποίηση της μεταγραφής της από τον Alpha στο Epsilon, όπου αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, θα αναλάβει την πολύ πρωινή ζώνη του καναλιού.

Αυτήν που ως τώρα είχε η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία σύμφωνα με όσα ακούγονται θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ελένη Μενεγάκη στην μεσημεριανή ζώνη -που η ίδια ξέρει πάρα πολύ καλά. Τέρμα τα ξενύχτια λοιπόν για την όμορφη Κατερίνα με τη νέα σεζόν.

Ότι ξενυχτήσει το καλοκαίρι και μετά τα κεφάλια μέσα και δουλειά. Γιατί και για την ίδια την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και για το κανάλι Epsilon το στοίχημα είναι μεγάλο. Η ίδια ξεκουράζεται αυτό το διάστημα και ένας από τους προορισμούς των μίνι αποδράσεών της, ήταν και η Μύκονος. εκεί συναντήθηκε τυχαία με τον Πέτρο Κωστόπουλο στην παραλία και οι δυο τους τα είπαν για λίγο σε πολύ φιλικό κλίμα. Ο φωτογραφικός φακός του Gossip-tv.gr ήταν εκεί και ιδού τα όσα κατέγραψε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved