Gossip Cam

This Christmas… δεν είναι μόνος!

Gossip-tv Team

Ήταν να μην πάρει φόρα

Η προσωπική του ζωή έρχεται συχνά –πλέον- στο φως της δημοσιότητας. Βέβαια, εκείνος δεν το επιδιώκει, αλλά όπως όλα δείχνουν βρίσκεται στο λάθος σημείο την κατάλληλη –για τους φωτογράφους- στιγμή.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος απασχόλησε αρκετά με την σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και για την επόμενη από την παρουσιάστρια.

Ο επιχειρηματίας δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στα social media με την γυναίκα που βρίσκεται στη ζωή του, αλλά όταν το κάνει φαίνεται πως είναι σίγουρος.

Οι paparazzi τον εντόπισαν σε τρυφερά τετ α τετ με τη νέα του σύντροφο στο νυχτερινό κέντρο ΦΩΣ που εμφανίζεται η Καίτη Γαρμπή με την Στέλλα Καλλή. Εκείνο το βράδυ, στο μαγαζί ήταν και το gossip-tv.gr και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην απαθανατίσουμε την στιγμή.

Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η Άννα Βαλλή personal trainer στο επάγγελμα καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς έδειχναν ν’ απολαμβάνουν το πρόγραμμα (;) και την συντροφιά ο ένας του άλλου. Φυσικά, τα καυτά φιλιά είχαν την τιμητική τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved