Gossip Cam

Nomads: Η επεισοδιακή επιστροφή της Νατάσας Καλογρίδη

Gossip-tv Team

Η Νατάσα Καλογρίδη επέστρεψε επιτέλους από τις Φιλιππίνες. Στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads η ηθοποιός αγωνίστηκε με τη Μαντώ Γαστεράτου, δεν κατάφερε να κερδίσει και αποχώρησε από το ριάλιτι.

Η ηθοποιός δεν έφυγε αμέσως από το Παλαουάν αφού έχασε όχι μία αλλά δύο φορές την πτήση της. Η Νατάσα τελικά σήμερα κατέφθασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ευδιάθετη από τις Φιλιππίνες! Η ηθοποιός μαυρισμένη και με κοιλιακούς φέτες αψηφώντας το κρύο εμφανίστηκε με πέδιλα και ένα μπουστάκι! Εκείνο που προκάλεσε τα σχόλια πολλών μόλις την είδαν ήταν οι τόσες πολλές βαλίτσες που μετέφερε η ίδια και όπως κατέγραψε η κάμερα του Gossip-tv.gr, η Νατάσα «Αγόρασε όλη τη Μανίλα»!

Η Νατάσα πήρε δώρα για όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και έσπρωχνε το καρότσι με τις τεράστιες βαλίτσες, το οποίο κάποια στιγμή παραλίγο να της φύγει. Φυσικά, εκείνος που την περίμενε στο αεροδρόμιο δεν ήταν άλλος από τον αγαπημένο της αδερφό, τον σκηνοθέτη, Αντώνη Καλογρίδη, τον οποίο αποκαλεί «το παλικάρι μου, τον αλήτη μου»!

Δείτε καρέ καρέ την άφιξη της Νατάσας Καλογρίδη και τι δήλωσε στην κάμερα του Gossip-tv.gr!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved