Δυο παρουσιάστριες και στη μέση ένας τραγουδιστής
Gossip Cam

Δυο παρουσιάστριες και στη μέση ένας τραγουδιστής

Είναι από τις περιπτώσεις που κάθε γυναίκα εύχεται να μην της συμβεί.

Όταν, όμως της συμβεί κάτι τέτοιο πως αντιδρά; Η αλήθεια είναι πως η περίπτωση είναι διαφορετική και εξαρτάται από τον χαρακτήρα του καθενός και το πως θα χειριστεί την κατάσταση αυτή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, δυο παρουσιάστριας είχαν σχέση με τον ίδιο άντρα παράλληλα για λίγες. Βέβαια, η μια δεν ήξερε την ύπαρξη της άλλης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ήταν λίγες βδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, όταν ο λαϊκός τραγουδιστής ξεκίνησε σχέση με την παρουσιάστρια. Όλα έμοιαζαν ιδανικά για εκείνη, αφού αναζητούσε μια αντρική αγκαλιά στη ζωή της κι ας της είχε ζητήσει ο τραγουδιστής να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας που εκείνος μέχρι τότε δεν τα ήθελε. Η παρουσιάστρια έκανε πέτρα την καρδιά της και το δέχτηκε για να μην τον χάσει, αφού κάτι τέτοιο δεν θα το άντεχε. Όσοι την είχαν ζήσει εκείνες τις ημέρες από κοντά υποστηρίζουν ότι ονειρευόταν γάμους και νυφικά.

Η χαρά της κόπηκε απότομα, όταν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται εκείνος έκανε την εμφάνιση της σε ένα από τα πρώτα τραπέζια πίστα μια άλλη εντυπωσιακή συνάδελφος της. Ο τραγουδιστής την είδε και τότε τον χτύπησαν όλα τα βέλη του έρωτα. Η σχέση τους άρχισε μέσα σε λίγες μέρες, αλλά ο νεαρός τραγουδιστής ήθελε να είναι κύριος με την άλλη παρουσιάστρια και ήθελε να της πει να διακόψουν. Αυτό, ανέλαβαν να το κάνουν οι φωτογράφοι που τους τσάκωσαν σε νυχτερινή τους έξοδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved