Ντορέττα – Ντάνος: Τους τσακώσαμε! Καρέ καρε η νέα κοινή τους έξοδος στον Πάριο
Gossip Cam

Ντορέττα – Ντάνος: Τους τσακώσαμε! Καρέ καρε η νέα κοινή τους έξοδος στον Πάριο

Νέα έξοδος για την παρουσιάστρια και για τον νικητή Survivor.

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να διατηρεί σχέση με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους ίδιους αφού τόσο η όμορφη παρουσιάστρια όσο και ο γοητευτικός ηθοποιός πλέον, δηλώνουν ότι το μόνο που τους συνδέει είναι η φιλία.

Ωστόσο νέες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μαρτυρούν πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά! Αυτό που παρατηρήσαμε βλέποντας τις φωτογραφίες τους από τη βραδινή τους έξοδο στο νυχτερινό κέντρο οπού εμφανίζεται οι Γιάννης Πάριος, είναι ότι η Ντορέττα εμφανίστηκε στο πλευρό του εντελώς ατημέλητη, δίχως μακιγιάζ και με το μαλλί της σχεδόν αχτένιστο.

Ίσως να μην ήθελε να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα, πράγμα που δεν έγινε με επιτυχία αφού όλα τα φλας άστραψαν πάνω τους. Κατά την έξοδο τους δε η παρουσιάστρια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητου του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Για μια ακόμη φορά θα πούμε πως ο χρόνος θα κάνει τη δουλειά του είτε πρόκειται για σχέση είτε πρόκειται για μια φιλιά η οποία όμως μπορεί και να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο

Φωτογραφίες papadakis press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved