Η Τσιμτσιλή πήγε για ψώνια ολομόναχη και το διασκέδασε - Τα παπούτσια της είναι trend (photos)
Gossip Cam

Η Τσιμτσιλή πήγε για ψώνια ολομόναχη και το διασκέδασε - Τα παπούτσια της είναι trend (photos)

H Σταματίνα Τσιμτσιλή πέρασε χρόνο με τον εαυτό της και φάνηκε να το απολαμβάνει.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha αποφάσισε να κάνει τις αγορές της σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την απαθανάτισε καθ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας της.

Οι αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις που προκύπτουν από τη μητρότητα, καθώς έχει τρία παιδιά να φροντίσει, δεν της επιτρέπουν να περάσει αρκετό χρόνο για την ίδια. Αυτήν την φορά όμως τα κατάφερε!

Έτσι, η δημοφιλής παρουσιάστρια βρέθηκε σε μεγάλο mall και έκανε τις αγορές της. Επισκέφθηκε τα καταστήματα και ψώνισε προϊόντα φαρμακευτικού ενδιαφέροντος, αλλά παράλληλα και παιδικά ρούχα.

Η Σταματίνα γι’ αυτήν την μοναχική της βόλτα ήταν casual chic ντυμένη, με ένα outfit κατάλληλο για αγορές.

Επέλεξε μια αέρινη φούστα σε γήινες αποχρώσεις, την οποία συνδύασε με μαύρη μπλούζα και μπαλαρίνες στον ίδιο χρωματικό τόνο. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα αλογοουρά, ενώ τα μαύρα γυαλιά της αποτελούν τάση της μόδας.

Αφού ολοκλήρωσε τις αγορές της κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό της και αποχώρησε!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όσον αφορά στα επαγγελματικά της, φαίνεται να έχει ανανεώσει τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, αφού η εκπομπή «Happy Day» είναι αγαπητή στο κοινό με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, Το «Happy Day» από την έναρξη του μέ­χρι και τις 15 Μαΐου είχε μέσο μερίδιο τηλεθέασης 15,6%, που αντιστοιχεί σε 212.000 τηλεθεατές.

Δείτε την παρουσιάστρια στις παρακάτω φωτογραφίες από τη βόλτα της για αγορές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved