Όχι, δεν είναι καλοκαιρινή φωτό! Είναι ο Λιάγκας πριν λίγες μέρες στη Βουλιαγμένη!
Gossip Cam

Όχι, δεν είναι καλοκαιρινή φωτό! Είναι ο Λιάγκας πριν λίγες μέρες στη Βουλιαγμένη!

Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Λιάγκας εδώ και χρόνια είναι χειμερινός κολυμβητής και οι... Αλκυονίδες μέρες που διανύουμε είναι η καλύτερή του! 

Ο γνωστός παρουσιαστής ο οποίος προσφάτως επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από το Πρωινό το οποίο παρουσιάζει με την πρώην σύζυγό του, εξακολουθεί να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του όπως ακριβώς επιθυμεί.

Του αρέσει πάντα και με την πρώτη ευκαιρία να βρίσκεται κοντά στη θάλασσα και να απολαμβάνει βουτιές του. Ειδικά όταν παίρνει τα παιδιά, τον Γιάννη και τον μικρό Δημήτρη, είναι σχεδόν βέβαιο ότι μία από τις αποδράσεις τους θα είναι στη θάλασσα εφόσον διανύουμε και μία πολύ καλή περίοδο σε ότι αφορά τον καιρό.

Ο Γιώργος Λιάγκας εκμεταλλεύτηκε προ ημερών την ευκαιρία και βρέθηκε σε οργανωμένη παραλία στη Βουλιαγμένη, πολύ κοντά στο σπίτι του, για να κάνει τις βουτιές του. Μαζί του προφανούς και οι γιοι του, οι οποίοι δείχνουν και εκείνοι με τη σειρά τους να λατρεύουν τη συγκεκριμένη εξόρμηση.

Ειδικά τώρα που βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και είναι περιορισμένες οι μετακινήσεις μας ή οι δραστηριότητες που θα μπορούσαμε να έχουμε, οι άντρες της οικογένειας Λιάγκα έχουν κάθε λόγο να τρέχουν στην παραλία για βουτιές και παιχνίδια.

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε για εσάς το gossip-tv.gr:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved