O Sting και σύσσωμη η οικογένειά του στην Ελλάδα! Σπάνιες αποκλειστικές φωτό!
Gossip Cam

O Sting και σύσσωμη η οικογένειά του στην Ελλάδα! Σπάνιες αποκλειστικές φωτό!

Ο Στινγκ, δεν θέλει συστάσεις. Είναι ένα παγκόσμιο μουσικό είδωλο που έχει ήδη μεγαλώσει γενιές και γενιές και φυσικά θα συνεχίσει να το κάνει για πολλά χρόνια από τώρα. 

Ο διάσημος μουσικός προσφάτως βρέθηκε και στην Ελλάδα για δύο μοναδικές εμφανίσεις του στο Ηρώδειο οι οποίες μάλιστα συνέπεσαν με τον εορτασμό των 70ών του γενεθλίων.

Οι ερμηνείες του σε παγκόσμιες επιτυχίες του όπως τα «Englishman in New York», «Every Breath you Take», «Message in a Bottle», «Roxanne» ήταν κάτι παραπάνω από μοναδικές, μαγεύοντας το κοινό που έσπευσε να τον απολαύσει.

Ο Sting επέστρεψε στην Ελλάδα, τρία χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στο ελληνικό κοινό του και έδειχνε πραγματικά χαρούμενος. Άλλωστε, ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του έχουν αποδείξει την τεράστια αδυναμία που κρύβει για τους λαούς της Μεσογείου. Δεν είναι εξάλλου καθόλου τυχαίο που μαζί με τη γυναίκα του περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο κτήμα που διαθέτουν στην Τοσκάνη όπου και δημιουργούν τη δική τους φίρμα κρασιού, σπάνιας γεύσης και ποικιλίας.

Ο Sting σε αυτό το μουσικό του ταξίδι δεν ήταν καθόλου μόνος αφού όπως πάντα είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του Trudie Styler αλλά και τα παιδιά του. Μάλιστα, ο μεγαλύτερος, ο Joe Sumner, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του κατά πόδας, συμμετείχε και στη συναυλία μιας και είναι ένας από τους καλύτερους μπασίστες της γενιάς του. Μαζί του όμως ήταν και τα μικρότερα παιδιά του, ο Giacomo Sumner ο οποίος μάλιστα συνοδευόταν από το κορίτσι του αλλά και ο επίσης μουσικός γιος του Eliot Paulina Sumner.

Δείτε στην gallery αποκλειστικές εικόνες από τη δημόσια εμφάνιση όλη της οικογένειας με αφορμή τη συναυλία στο Ηρώδειο του Sting.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved