Restart στη νυχτερινή Αθήνα: Ο Σωκράτης Μάλαμας ανέβηκε στη σκηνή και «συνεπήρε» τα πλήθη!
Gossip Cam

Restart στη νυχτερινή Αθήνα: Ο Σωκράτης Μάλαμας ανέβηκε στη σκηνή και «συνεπήρε» τα πλήθη!

 Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στην Ακτή Πειραιώς, με τον Σωκράτη Μάλαμα να τα δίνει όλα επί σκηνής, μιας και η επιστροφή της διασκέδασης, έφερε την μεγαλύτερη χαρά στους λάτρεις της νυχτερινής Αθήνας. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, με τραγούδια διαχρονικά, που μιλούν απευθείας στη καρδιά, με πλήθος κόσμου να τα ακούει και να τα έχει συνδέσει με στιγμές από την προσωπική του ζωή.

Με την επιστροφή της διασκέδασης στην Αθήνα, πλήθος κόσμου ενθουσιάστηκε και επισκέφθηκε τα αγαπημένα του νυχτερινά μαγαζιά, για να ξεφύγει και λίγο από την καθημερινότητά του και να διασκεδάσει με τον πιο υπέροχο τρόπο. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στην Ακτή Πειραιώς, όπου εμφανίζεται ο Σωκράτης Μάλαμας, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές του κοινού.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε και διασκέδασε με το υπέροχο πρόγραμμα που είχαν δημιουργήσει οι συντελεστές, αφού φάνηκαν κιόλας να το χαίρονται πολύ. Ο Σωκράτης Μάλαμας έδωσε, για ακόμα μια φορά, τον καλύτερό του εαυτό επί σκηνής, συγκινώντας με τον πιο ευφάνταστο τρόπο τα πλήθη.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved