Άντρες έτοιμοι για όλα: Ο Λιάγκας για βουτιές, ο Ρέμος για ταξιδάκι και ο Αργυρός στην... Αθήνα του!
Gossip Cam

Άντρες έτοιμοι για όλα: Ο Λιάγκας για βουτιές, ο Ρέμος για ταξιδάκι και ο Αργυρός στην... Αθήνα του!

Τρεις άντρες... έτοιμους για όλα «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr. Τον Γιώργο Λιάγκα, τον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

O Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και ο φακός τον εντόπισε την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του. Πού ταξίδεψε ο τραγουδιστής; Άγνωστο! Πάντως, εθεάθη μόνος χωρίς να έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του, Υβόννη Μπόζνιακ και την κορούλα τους, Ελένη Πασχαλίδου.

Σε... άλλα νέα, είδαμε τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε στη Βουλιαγμένη και εκείνον μόνο να ετοιμάζεται να κάνει… ήρεμος και ανέμελος μια βουτιά στη θάλασσα! Κρατώντας την πετσέτα θαλάσσης και το καπέλο του «τσακώσαμε» τον παρουσιαστή του «Πρωϊνού» στα νότια προάστια να ετοιμάζεται για μία βουτιά και άραγμα στην παραλία που τόσο πολύ του αρέσει.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πάλι, ούτε ταξίδεψε… ούτε απόλαυσε ένα χαλαρό μπάνιο στη θάλασσα. Πού πετύχαμε τον τραγουδιστή; Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Βουκουρεστίου και ήταν για άλλη μια φορά... μόνος!

Ο τραγουδιστής λατρεύει τις βόλτες στο κέντρο της Αθήνας όπου και ζει και όπως κάθε μέρα σχεδόν, έτσι και τώρα που τον "εντοπίσαμε", είπε να απολαύσει τον περίπατό του στους κεντρικούς δρόμους της πόλης

Δείτε φωτογραφίες τους την gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Φουρείρα: Βράδια στη Μύκονο με τον Κώνσταντίνο Αργυρό- Δείτε πλάνα!

Good Job Nicky: Διασκέδασε σε Αργυρό και Φουρέιρα!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Όσα είπε για τον απατεώνα που τον παρίστανε στο Tinder

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved