Αποκλειστικό: Η παράσταση της χειμερινής σεζόν έρχεται στο θέατρο Αθηνά! Το δείπνο των πρωταγωνιστών
Gossip Cam

Αποκλειστικό: Η παράσταση της χειμερινής σεζόν έρχεται στο θέατρο Αθηνά! Το δείπνο των πρωταγωνιστών

Όταν πρόκειται για ξεχωριστή θεατρική δουλειά που… μαγειρεύεται, τότε ανοίγουμε τις… κεραίες μας για να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερα!

Και κάτι τέτοιο συνέβη και χθες, όταν οι πρωταγωνιστές μιας από τις παραστάσεις που θα ξεχωρίσουν τον ερχόμενο θεατρικό χειμώνα είχαν gathering για να επισφραγίσουν τη συνεργασία τους.

Ο λόγος για τον θίασο που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις την επόμενη θεατρική σεζόν στο πλήρως ανακαινισμένο, ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο Θέατρο Αθηνά. Οι ηθοποιοί που τον αποτελούν είχαν ένα πολύ ευχάριστο ραντεβού με τον γνωστό θεατρικό επιχειρηματία Θοδωρή Μαροσούλη χθες το βράδυ (29/5) για να γιορτάσουν όλοι μαζί την έναρξη αυτής της ξεχωριστής συνεργασίας.

Η όμορφη καλλιτεχνική παρέα βρέθηκε στο εστιατόριο θαλασσινών Νησιώτισσα στην Πεντέλη και απόλαυσε εκλεκτούς μεζέδες και ψαράκι τα οποία συνόδευαν φυσικά με καλό κρασί. Στο τραπέζι δείπνησαν ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, άρτι αφιχθείς από τις Κάννες όπου παρευρέθηκε για την ταινία στην οποία έπαιζε και διεκδικούσε Χρυσό Φοίνικα, ο Πέτρος Λαγούτης με τη Μυρτώ Αλικάκη που αν και δεν πορεύονται πλέον μαζί στη ζωή, κάνουν πολύ επιτυχημένες συνεργασίες, ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος «σκίζει» φέτος τηλεοπτικά στον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Ψέματα», ο Παναγιώτης Μπουγιούρης που είχαμε καιρό να δούμε, η Ντάνη Γιαννακοπούλου, ο Δημήτρης Λιόλιος και η Λυδία Σγουράκη.

Ηχηρή η απουσία της Κατερίνας Μισιχρόνη από την παρέα καθώς για επαγγελματικούς λόγους έλειπε στο εξωτερικό και δεν μπορούσε να παρευρεθεί.

Λίγα λόγια για το έργο:

Το έργο που θα ανεβεί είναι το «Τέλειοι Ξένοι» σε μετάφραση της Ελεονώρας Μελέτη και πρόκειται για μια ανατρεπτική παράσταση που προσφέρει γέλιο αλλά και συγκίνηση.

Όταν ένα βράδυ με έκλειψη Σελήνης μια παρέα επτά φίλων συγκεντρώνεται για δείπνο, ένα παράξενο παιχνίδι ξεκινά: Όλοι συμφωνούν να αφήσουν τα κινητά τους στο τραπέζι και να μοιράζονται με τους υπόλοιπους ό,τι φτάνει σε αυτά. Κανείς, άλλωστε, δεν έχει μυστικά για να φοβάται…

Ο θίασος

Γιώργος Πυρπασόπουλος

Πέτρος Λαγούτης

Μυρτώ Αλικάκη

Γιώργος Χρανιώτης

Παναγιώτης Μπουγιούρης

Κατερίνα Μισιχρόνη

Ντάνη Γιαννακοπούλου

Δημήτρης Λιόλιος

Λυδία Σγουράκη

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό τους χθες το βράδυ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved