Νικόλας Αγόρου - Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του
Gossip Cam

Νικόλας Αγόρου - Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του

Εκτός Survivor All Star βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα και ο Νικόλας Αγόρου ο οποίος πήρε τον δρόμο της επιστροφής προς την Ελλάδα.

Ο παίκτης έφτασε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” το απόγευμα της Κυριακής 7/5.

Ο Νικόλας ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, κι έτσι είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε τον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης κατά την άφιξή του, με casual look, ανανεωμένο και με χαλαρή διάθεση.

Τον Νικόλα Αγόρου υποδέχτηκαν οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργία, με τον ίδιο να μην κάνει κάποια δήλωση εξαιτίας του συμβολαίου που έχει με την παραγωγή του Survivor.

Δείτε φωτογραφίες με την άφιξη του Νικόλα Αγόρου στην παρακάτω Gallery:

Ο Νικόλας Αγόρου έφυγε οριστικά από το survivor all star λέγοντας: «Το ήξερα! Το ήξερα! Το ένιωθα ρε παιδιά και ήμουν χαρούμενος από χθες. Όταν λέω κάτι, το νιώθω» είπε πριν πάρει την δάδα του και αποχαιρετήσει τους υπόλοιπους παίκτες.

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορούσα να ζήσω το παιχνίδι και τους αγώνες όπως θα ήθελα. Επηρεαζόμουν πάρα πολύ. Βέβαια όλο αυτό σε κάνει πιο σκληρό, αλλά εγώ μάθει στην έξω ζωή να έχω την ηρεμία μου και τους ανθρώπους που με αγαπούν».

Νικόλας Αγόρου: Πόσα χρήματα πήρε από το Survivor;

Έκατσε 12 εβδομάδες και έφυγε με 50.000 ευρώ από τον Άγιο Δομίνικο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved