Η Αμαρυλλίς στην παιδική χαρά με τον γιο της, η Ηλιάδη σε ψώνια & η Κεφαλά ξέγνοιαστη στη Γλυφάδα
Gossip Cam

Η Αμαρυλλίς στην παιδική χαρά με τον γιο της, η Ηλιάδη σε ψώνια & η Κεφαλά ξέγνοιαστη στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τους επώνυμους σε... οίστρο το σαββατοκύριακο που πέρασε!

Εντόπισε την Αμαρυλλίδα σε βόλτα με τον γιο της σε παιδική χαρά στη Γλυφάδα και μάλιστα σε πολύ κεντρικό σημείο.

Ο μικρούλης είναι ήδη 14 μηνών και είναι το φως στη ζωή της τραγουδίστριας και του συντρόφου της Κώστα Ματσίκα. Οι τρεις τους εθεάθησαν σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας να απολαμβάνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές στην παιδική χαρά, με τον μπόμπιρα να δείχνει ενθουσιασμένος με τα παιχνίδια που μπορούσε να παίξει. Βέβαια, τόσο η μαμά όσο και ο μπαμπάς ήταν υπ' ατμόν προκειμένου να μην παραπατήσει και πέσει ο μικρούλης ο οποίος γελούσε όταν ο πατέρας του τον έπαιρνε αγκαλιά και τον πέταγε στον ουρανό!

Δείτε φωτογραφίες:

Αγορές σε ρούχα και αξεσουάρ έκανε η Αγγελική Ηλιάδη στο ολοκαίνουργιο κατάστημα που άνοιξε ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Φίλιππος Καμπούρης στην περιοχή του Κορυδαλλού μαζί με τη σύζυγό του Άννα Συνούλη. Η όμορφη τραγουδίστρια τράβηξε τα βλέμματα πάνω της με την εντυπωσιακή εμφάνισή της, όπως βέβαια και άλλες επώνυμες παρουσίες. Ανάμεσά τους ο Θάνος Πετρέλης που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Σοφία, ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο Κυριάκος Κυανός και ο Σάκης Αρσενίου.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω από τα εγκαίνια:

Την πρώην Survivor Χριστίνα Κεφαλά απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο κέντρο της Γλυφάδας. Ντυμένη πολύ εντυπωσιακά και με πολύ στυλ, η όμορφη κοπέλα έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να καρφωθούν πάνω της καθώς εκείνη έκανε τα ψώνια της στα εμπορικά μαγαζιά της περιοχής. Δείτε παρακάτω:

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Πέτρος Ιακωβίδης ξεσήκωσε τους θαμώνες πριν από μερικά βράδια ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από το μικρόφωνο. Όταν ο Ιακωβίδης τον προσκάλεσε στη σκηνή, εκείνος έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, δίνοντας το έναυσμα για το γλέντι που θα ακολουθούσε με τη γνωστή ατάκα του «βασανιστείτε»! Δείτε παρακάτω φωτό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved